Alexandra Becali a dat marea lovitură! Fiica lui Gigi sigur se va umple de bani așa

de: Anca Lupescu
13 12. 2021

Alexandra Becali a dat lovitura în afaceri. Fiica mijlocie a latifundiarului o ia pe urme tatălui său și își lansează intrarea în imobiliare. Ea vrea să lanseze în zona corporațiilor din Pipera primul său proiect. Alexandra are 25 de ani și este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Ea a inițiat dezvoltarea a trei ansambluri imobiliare învecinate. Vor fi peste 500 de apartamente care urmează să fie construite pe terenuri primite de la tatăl său.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali intră în afaceri

Alexandra Becali vrea să facă în zona corporațiilor din Pipera trei ansambluri de apartamente. Proiectele vor fi derulate prin companiei pe care a înființat-o în primăvara anului 2021, scrie profit.ro.

Cele trei ansambluri rezidențiale vecine vor fi realizate pe trei fâșii de teren cu suprafețe de 6.500 de metri pătrați fiecare. Pe primul teren vor fi 101 apartamente cu câte două camere, iar pe celelalte două terenuri vor fi două blocuri care vor cuprinde câte 201 apartamente, tot cu două camere.

În total, Alexandra Becali vrea să facă peste 500 de apartamente. Acestea ar fi primele investiții imobiliare pe care fiica latifundiarului se face în nume propriu de la lansarea ei pe piața imobiliară.

Și Theodora s-a implicat în afaceri

Proiectele sale sunt despărțite de viitorul ansamblu rezidențial pe care îl pregătește Dumitru Dragomir alături de fiul său, pe un teren cumpărat tot de la familia Becali.

Terenurile sunt chiar în spatele complexului Pipera Plaza și al clădirilor unde se află sediile centrale ale unor companii precum Coca-Cola, eMag sau Altex.

Familia Becali a vândut mai multe terenuri din Pipera unor dezvoltatori imobiliari și a obținut peste 35 de milioane de euro.

Și Theodora Mincu, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a intrat pe piața imobiliară și dezvoltă acum ansamblul rezidențial MTM Residence, aflate peste drum de locul în care sora ei vrea să își dezvolte proiectele.