Alex Velea, umilit public de Abi Talent! I-a dat lovitura de grație

Alex Velea, umilit public de Abi Talent! I-a dat lovitura de grație

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a fost resuscitat de cel din urmă, acum patru zile, după ce a postat replica pentru rivalul său, numită ”CÂINELE MEU”, în urma diss-ului, ”Sifon afon”, făcut acum patru luni de Velea. Deși venită târziu, reacția tânărului din Buzău a urcat rapid în trending pe Youtube, unde ocupă locul 1 de la lansare, detronându-l astfel pe Velea, care, până la apariția melodiei, păzea locul fruntaș, cu piesa ”Arde-mă, Baby”, alături de Jador.

Alex Velea, lovitură de grație din partea lui Abi Talent

Deși peste ocean se poartă adevăratele beef-uri (certuri), în rapul românesc, legea o face Youtube-ul, iar dacă în clasamentul său ești nr. 1, înseamnă, doar din punct de vedere al vizualizărilor, că ai câștigat lupta. Astfel stă situația și între Alex Velea și Abi Talent. După ce o scrută perioadă de timp și-au trimis replici acide pe internet, au trecut la compus. În urmă cu patru luni, Velea a venit în întâmpinarea oamenilor care îi sunt în asentiment în acest scandal cu diss-ul ”Sifon afon”.

Alex Velea, umilit public de Abi Talent! I-a dat lovitura de grație
Războiul dintre Alex Velea și Abi Talent a fost reaprins de cel din urmă 

A trecut o lună, au trecut două, iar Abi nu mai era de găsit, toți așteptând o replică din partea sa. Nu se știe dacă a fost întârziere la mijloc ori suspans, pentru a fi o mai mare surpriză, dat fiind că nimeni nu se mai aștepta să apară ceva acum. Cert este că a revenit în forță, după cum se poate observa din tendințele de pe Youtube.

Noul single marca Abi este nr. 1 în trending-ul românesc de pe Youtube și a fost vizionat de aproape cinci milioane de ori. În urmă cu fix o săptămână, Alex Velea și Jador au lansat single-ul ”Arde-mă, Baby”. Astăzi, piesa lor a strâns 6,658,509 de vizualizări de la apariția oficială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI