Alex Velea, ipostază jenantă pe internet. Antonia: ”S-a terminat!”

de: Năstase Mirabela
17 04. 2020

Alex Velea a acceptat provocarea pernei #pillowchallenge, spre surprinderea a zeci de mii de fani. Astfel că, din dorința de a le face pe plac celor care l-au provocat, Alex Velea s-a pus într-o situație stânjenitoare.

Alex Velea, ipostază jenantă pe internet. Antonia: ”S-a terminat!”

Alex Velea a uimit opinia publică, după cea mai nouă postare de pe Instagram. Din dorința de a face față provocării cât mai bine, acesta a lăsat să se vadă mai mult decât ne doream sau, mai bine zis, ceea ce doar Antonia vede, și anume posteriorul său gol-goluț.

Comentariile au început să curgă cu miile, mulți întrebând dacă Antonia a fost cea care i-a făcut poza. Din răspunul său pe Instagram, se pare că Antonia nu a avut nicio ”vină”. ”S-a terminat”, a comentat și aceasta văzându-și soțul atât de expus.

De ce nu se căsătoresc Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea fac un cuplu de mai bine de șapte ani. Din rodul iubirii lor s-au născut și doi băieți, pe nume Dominic și Achim. Antonia a fost întrebată recent de ce nu se căsătorește cu Alex Velea, iar artista a dat un răspuns cât se poate de sincer: a spus că nu a fost cerută încă. Cu toate acestea, Antonia a vorbit despre o viitoare și potențială rochie de mireasă:

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a precizat cântăreața pentru revista Viva.

Mai mult decât atât, tot într-un interviu, artista a vorbit și despre secretul fericirii în cuplu, iar acesta este fără doar și poate, chimia. Astfel că, vedeta a spus că între ea și partenerul ei există o chimie evidentă chiar și în fotografiile de pe Internet, iar lucrul acesta transpare din fiecare fotografie în care apar cei doi.