Alex Dima, mesaj dur pentru cetățeni, în apărarea Andreei Esca: „Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!”

Alex Dima, mesaj dur pentru cetățeni, în apărarea Andreei Esca: „Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!”
Alex Dima, mesaj dur pentru cetățeni, în apărarea Andreei Esca: "Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!"

Unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de conștientizare pentru toți românii care pun la îndoială existența noului coronavirus. Acestă voce a conștiinței fiecăruia vine în urma interviului acordat de Andreea Esca, în care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus.

Efectele fenomenului “Andreea Esca”

În urma veștii care anunța că Andreea Esca este infectată cu COVID-19 s-a creat o mare controversă și curiozitate din partea presei și a publicului, deopotrivă. În urmă cu o zi, jurnalista a acordat un interviu pentru știrile ProTV, unde a explicat toate evenimentele neplăcute prin care a trecut împreună cu familia.

Aceasta a tras un semnal de alarmă pentru toată lumea, atât pentru cei care cred, cât și pentru cei care nu cred în acest virus, deoarece este foarte periculos, iar efectele nefaste asupra sănătății evoluează extrem de rapid.
Vedeta a mărturisit în premieră că a fost infectată cu COVID-19, împreună cu soțul și fiul lor, cu care a locuit în aceeași casă.

În urma dezvăluirilor sale, probabil că nu a existat ascultator care să nu simtă fiori la auzirea chinului provocat de COVID-19. Chiar și așa, multă lume a considerat oportun să trimită mesaje defăimătoare și acuzatoare la adresa ei, fiind “huiduită” că primește bani pentru a declara minciuni, în scopul influențării cetățenilor.

“Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde???”

Ca replica pentru răutatea și lipsa de reponsabilitate a oamenilor, jurnalistul Alex Dima, colegul de breaslă al Andreei, a transmis un mesaj extrem de dur și tranșant, cu scopul de a trezi toți cetățenii care instigă la nerespectarea regulilor de prevenție.

Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți? Există un virus.

Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți! Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne imbolnăvim toți, nu avem unde să ne tratăm?
Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde???

O să murim cu zile. Ani la rând, inconștienta și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației.
oi ați votat tot felul de incompetenți. Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum, acum îi credeți pe cei care va spun că virusul asta nenorocit nu există! Voi! Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus???

Vă e greu să vă spălați pe mâini, să păstrați distanță, să purtați o mască? Treziți-vă! Voi, cei vizați, nu încercați să veniți cu argumente, să vă susțineți teoriile pentru că nu vreau să îmi petrec noaptea dând block”, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI