Alertă meteo ANM. Vremea se schimbă drastic începând de mâine: ce temperaturi vom avea

Alertă meteo ANM. Vremea se schimbă drastic începând de mâine: ce temperaturi vom avea
Alertă meteo ANM. Vremea se schimbă drastic începând de mâine: ce temperaturi vom avea

Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea urmează a fi mohorâtă în mare parte a țării. Cu toate acestea, în Capitală, temperaturile vor atinge 19 grade Celsius. ANM – Administrația Națională de Meteorlogie a anunțat că joi vremea în mai multe județe va fi destul de rece.

Prognoză meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea se schimbă drastic

Tot în Capitală, cerul va fi temporar noros. De asemenea, vor fi averse și descărcări electrice, iar maxima termică va fi de 19 grade C. Nici la malul mării vremea nu arată prea bine joi. Așadar, temperatura maximă va fi de 24 grade C, iar cerul va fi variabil în mare parte a zilei. Cerul va fi înnorat și va ploua. Pe timpul nopții, se vor înregistra averse puternice, iar cerul va fi noros în proporție de 99%.
Vântul o să bată pe timpul nopții cu 15 km/h. Vremea în Craiova va fi destul de mohorâtă, cerul va fi noros și va ploua. Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuată în zonele de deal şi de munte, dar și în cea mai mare parte a Olteniei şi Moldovei. Vor fi prezente averse, descãrcãri electrice, vijelii şi grindină.

Cum va fi vremea în București

Nici Bucureștenii nu primesc vești bune pentru ziua de mâine Va fi o zi destul de mohorâtă joi, 8 octombrie. Temperatura maximă va ajunge astfel la 19 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 grade Celsius, care va fi înregistrată pe timpul nopții. În plus, în mare parte a zilei, cerul va fi temporar noros, cu averse și descărcari electrice, iar vântul o să bată destul de puternic. Pe timpul nopții, cerul este norors în proporție de 99% și sunt condiții de ploaie, spun meteorologii.

Craiovenii vor avea parte de vânt puternic

Vremea în Bănie nu va fi prea bună astăzi. În data de 8 octombrie, joi, temperatura maxima va fi de 16 grade Celsius, iar cea mai minimă va înregistra valori de până la 11 grade Celsius, pe timpul nopții. Cerul va fi noros și există și aici o mare posibilitate ca să plouă. Pe timpul zilei, vântul va bate cu 20 km/h, iar pe timpul nopții cu 17km/h.

Prin urmare, meteorologii au anunțat la începutul acestei săptămâni că temperaturile vor scădea dramatic în zilele acestea.

”De miercuri până spre finalul intervalului valorile termice vor continua să scadă, în toate zonele țării, dar nu vor coborî sub cele specifice acestei perioade. Temperaturile minime în cursul nopților vor fi și ele destul de ridicate.”, anunță meteorologii.