03 oct. 2022 | 10:45

Alertă în Otopeni! Fost campion la scrimă, găsit mort în locuința sa. Descoperirea halucinantă a polițiștilor

News
Alertă în Otopeni! Fost campion la scrimă, găsit mort în locuința sa. Descoperirea halucinantă a polițiștilor
Florin Zalomir, campion scrimă și jandarm

Momente terifiante în Otopeni, acolo unde un bărbat de 41 de ani a fost găsit mort, prezentând o plagă la nivelul capului. Descoperirea a fost făcută de o femeie, care a alertat imediat Poliția la 112. Din primele informații obținute de polițiști, bărbatul ar fi suferit recent o dramă personală, lucru care l-ar fi condus să comită o faptă nebunească.

Sinucidere șocantă în Otopeni

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 41 de ani este victima unei sinucideri, acesta traversând un moment dificil în viața sa. Din păcate, bărbatul ar fi trecut recent printr-un divorț, ceea ce l-ar fi afectat extrem de tare. Potrivit antena 1, victima depresiei este Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă.

”Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.
Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția, prin intermediul unui comunicat.

Urmărește un meci de scrimă care îl are în centru pe Florin Zalomir:

Prima reacție a Jandarmeriei României după moartea fulgerătoare a lui Florin Zalomir

În urma tragicului eveniment, Jadarmeria a transmis un mesaj în care și-a exprimat sincerele condoleanțe pentru moartea timpurie a ofițerului. Potrivit reprezentanților instituției, angajatul fusese recent testat psihologic, iar rezultatele evaluării au indicat că acesta este apt pentru a-și îndeplini în continuare sarcinile la locul de muncă.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Florin Zalomir și-a început cariera sportivă de la 10 ani, la Iași, sub îndrumarea antrenorului Iulian Bițucă, iar în 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României.

Și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012,  la vârsta de 31 de ani, după Jocurile Olimpice de la Londra,  potrivit frscrima.ro. Ulterior, Florin Zalomir a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro