Alegeri locale 2020. Un alegător a primit buletinul de vot gata ștampilat. Pe ce partid era pus votul

Alegeri locale 2020. Un alegător a primit buletinul de vot gata ștampilat. Pe ce partid era pus votul
Alegeri locale 2020. Un cetățean a primit buletinul de vot gata ștampilat

Un alegător a mers la secția de vot unde era repartizat și a rămas șocat. Acesta a primit buletinul de vot deja ștampilat. Cum s-a întâmplat asta și pe ce partid era pus votul? Situația este de-a dreptul scandaloasă.

Alegeri locale 2020. Un cetățean a primit buletinul de vot gata ștampilat

Ca de fiecare dată, situațiile intrigante în special petrecute în cadrul unor evenimente importante nu au cum să nu-și facă apariția. Scandal uriaș în Bicaz după ce o femeie a fost reclamată că a dat un buletin de vot deja ștampilat. O ilegalitate s-a petrecut în secția de votare nr. 119 din Bicaz, organizată chiar în sediul Primăriei. Cetățeanul care a fost implicit oprit în a-și exercita propria alegere a reclamat fapta ilegală la 112. În urma apelului, organele de poliție și-au făcut apariția la fața locului.

O femeie ar fi dat unui alegător un buletin de vot ștampilat în dreptul lui Ionel Arsene, candidat al Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean, arată mesagerulneamț.ro. Cetățeanul s-a făcut nevoit să ceartă ajutorul oamenilor legii pentru a-și face dreptate și pentru a sesiza neregula. Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț, voce unică de comunicare în ziua alegerilor, a confirmat informația că la secția 119 din Bicaz a fost înregistrată o reclamație. La momentul actual, se fac cercetări, iar în funcție de rezultatul acestora va fi făcută încadrarea faptei.

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Explicația celei care a înmânat buletinul de vot

Explicația femeii care a înmânat buletinul de vot ștampilat a fost că era, de fapt, vorba despre unul din buletinele de vot anulate, dar care ar fi ajuns din greșeală în „circulație.”

„E limpede că noi, cei din PSD, trebuie să analizăm cu luciditate rezultatele votului şi că avem nevoie de o altă abordare a managementului politic. România are nevoie de o stângă puternică, dar modernă. Stă în puterea noastră să ne privim în ochi şi să luăm cele mai corecte decizii”
Ionel Arsene

Urmăriți Playtech.ro și pe