Ale Ruse, eliminată de la Puterea Dragostei. A plecat pentru a își înmormânta bunica

Ale Ruse, eliminată de la Puterea Dragostei. A plecat pentru a își înmormânta bunica

Ale de la Puterea Dragostei a fost eliminată din concurs și a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre această dezamăgire. Concurenta, de la Puterea Dragostei, care se apropiase de Cristian Comănici, a fost eliminată gala trecută.

Ale Ruse a fost eliminată de la Puterea Dragostei

Atât concurenții, cât și fanii s-au arătat șocați de această decizie, iar cei din urmă au decis că o vor vota pentru a se întoarce în emisiune.

Ale Ruse era gata-gata să formeze un cuplu cu Cristian Comănici. Cei doi au afirmat că se plac și că se cunosc mai bine pentru a forma un cuplu cât mai repede. Tânăra a făcut primul live după ieșirea sa din competiție și a spus ce crede despre Cristian.

”Sunt orientată spre Cristian, pentru că nu mă schimb de pe o zi pe alta”, a afirmat Ale.

Se strâng voturi pentru ca Ale să se reîntoarcă în Casa Dragostei

Totodată, aceasta a mai recunoscut că s-a simțit tristă după plecarea ei din Casa Dragostei și că speră se se reîntoarcă cât mai curând.

”M-am simțit copleșită de plecarea mea și nu mă așteptam ca toată lumea să plângă odată cu mine. Sper să mă întorc. Dacă aă fi fost în Turcia, n-aș fi putut să fiu la înmormântarea bunicii mele, pentru că nici mama mea nu era, asa ca m-am bucurat c-am fost acasă ca să mă ocup”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare.

Iar după ce a aceasta părăsit competiția, prietenele sale de la Puterea Dragostei au postat pe Instagram mesaje de susținere, prin care își îndeamnă susținătorii să o voteze pe aceasta pentru a se reîntoarce în Casa Dragostei. De asemenea, se pare că și Mona și Andrada îi duc deja dorul fostei concurente de la Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI