Alarmă de incendiu la Spitalul „Marie Curie” din Capitală. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Ce au descoperit zecile de pompieri sosiți acolo

Alarmă de incendiu la Spitalul „Marie Curie” din Capitală. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Ce au descoperit zecile de pompieri sosiți acolo
Alarmă de incendiu la Spitalul Marie Curie

În cursul serii de marți a fost dată alarma de incendiu în București, la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, fostul Budimex, acolo unde un martor a observat un fum gros și a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Zeci de pompieri au pornit spre locul incendiului

Departamentul Pentru Situații de Urgență a anunțat că a fost activat Planul Roșu de Intervenție după un apel efectuat la 112, care anunța un fum gros la fostul Spital Budimex din sectorul 4 al Capitalei.

Drept urmare, peste 10 autospeciale de pompieri și mai multe echipaje de Poliție au intervenit să stingă focul, însă ajunși la fața locului s-a descoperit că alarma a fost falsă, „fumul fiind rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în cadrul spitalului”.
La scurt timp după sosirea și constatarea celor întâmplate, autoritățile au dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

„Ca urmare a unui apel la 112, care anunța un incendiu la Spitalul BUDIMEX din capitală, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la ora 21.54 a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Odată ajunse la fata locului, s-a constatat că anunțul de incendiu nu se confirmă, fumul fiind rezultat în urma unei acțiuni de deratizare în cadrul spitalului. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Au fost trimise mai bine de 10 mașini”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență.

Vezi imagini de la fața locului:

Știre în curs de actualizare…

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI