Ai un IQ de geniu dacă rezolvi testul ăsta. Află ce număr lipsește din seria de numere în doar 7 secunde

de: Ștefan R. Apostol
12 09. 2023

Știm că este, poate, încă prea devreme pentru a te provoca la un nou test IQ pentru genii, dar știm că vei face față. Tot ce trebuie să faci este să descoperi ce număr lipsește într-o serie de numere. Așa că, citește mai departe și încearcă să rezolvi acest test IQ pentru genii.

Rezolvă un nou test IQ pentru genii

Ghicitorile matematice nu sunt pentru toată lumea. Ele necesită o mare cantitate de gândire critică și analitică și sunt dificile, intrigante și provocatoare.

Vezi și: Ai privire de șoim dacă găsești toate diferențele dintre cele două imagini în doar 10 secunde. Doar geniile reușesc

La început pot părea dificile, dar odată ce le rezolvi, satisfacția este inegalabilă. Enigmele matematice sunt disponibile pentru persoane de toate vârstele, copii și adulți deopotrivă.

Acest nou test IQ pentru genii îți va pune la încercare gândirea logică și abilitățile de raționament.

Poți găsi ce număr lipsește în doar 7 secunde?

În acest test trebuie să găsești numărulcare lipsește în această serie: 2, 1, 2, ? , 1, 3, 1, 3, 1, 2, 3. Provoacă-te și setează un cronometru la 7 secunde și încearcă să găsești răspunsurile la acest test IQ pentru genii în timpul alocat.

Deși ai putea crede că numerele sunt aleatoare și fără o legătură, în realitate lucrurile stau cu totul diferit, iar soluția la acest test, deși într-un timp limită, este simplă, mai ales dacă ai un IQ de geniu.

Vezi și: Ai ochi de șoim dacă găsești cei doi bebeluși din imagine în doar 7 secunde. Doar geniile au rezolvat misterul

Este important să nu te grăbești, chiar dacă ai doar 7 secunde pentru a găsi soluția. Dar, dacă nu ți-ai dat seama despre ce este vorba, nu e nicio problemă, găsești soluția în rândurile care urmează. Cu siguranță că unii nu s-au gândit la această rezolvare.

Rezolvarea la noul test IQ pentru genii

Dacă te întrebi ce reprezintă, de fapt, tot acel șir de cifre, îți putem spune doar atât: repezintă exact numărul vocalelor din a doua parte a titlului acestui articol, după cum urmează:

  • află– 2 vocale
  • ce – 1 vocale
  • număr – 2 vocale
  • lipsește – 3 vocale (răspunsul căutat)
  • din – 1 vocală
  • seria– 3 vocale
  • de – 1 vocală
  • numere – 3 vocale
  • în – 1 vocală
  • doar – 2 vocale
  • secunde – 3 vocale

Acum că ai aflat soluția, deși suntem convinși că nu ți-a trecut prin cap, poți împărtășii cu prietenii acest test și să vezi care-și va da seama mai repede de 7 secunde care este soluția.

Găsește litera ”F” ascunsă printre E-uri

Și ca să vedem cât de bun ești, îți mai propunem un alt test. Va trebui să găsești litera ”F” ascunsă printre E-urile din imaginea de mai jos în 7 secunde.

Unde este litera ”F”

În imaginea de mai sus, trebuie să găsești litera „F” ascunsă în grupul de litere din alfabetul „E”. O minte de geniu poate identifica litera F ascunsă în 7 secunde.

Vezi și: Test pentru genii. Mută două beţe pentru a forma cel mai mare număr posibil

Este necesar să privești cu atenție imaginea înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de complicat. De data asta nu îți mai dăm soluția și te lăsăm pe tine să descoperi unde se regăsește litera ”F”.