Ai un IQ de geniu dacă găsești răspunsul corect în 10 secunde. Unde se află cuvântul diferit din imagine

de: Mariana Olteanu
30 08. 2023

Fără îndoială, unul dintre cele mai plăcute moduri de a face față plictiselii este acela de a rezolva teste IQ. Prin intermediul acestora, îți poți testa abilitățile. Dacă vrei să-ți pui mintea la încercare poți rezolva următorul test IQ. Tot ce trebuie să faci este să găsești cuvântul ”play” în imagine.

Provocarea zilei

La o primă vedere, acest test IQ poate părea ușor, însă, în momentul în care vei da drumul la cronometru, vei realiza că nu este tocmai așa. În doar 10 secunde va trebui să găsești cuvântul ”play” din imagine.

Fontul asemănător și multitudinea de cuvinte vă vor pune în dificultate. În momentul în care vă simțiți pregătiți, puteți porni cronometrul. Dacă nu reușiți să găsiți cuvântul ascus în cele 10 secunde, nu vă panicați. Puteți să rezolvați testul în ritmul vostru. Ulterior, puteți compara rezultatul vostru cu cel al persoanei din jur.

Sursă foto: Fresherslive

Dacă încă căutați, iată un indiciu: uitați-vă în partea dreaptă a imaginii, mai degrabă decât în ​​stânga, deoarece altfel, vă pierdeți complet timpul. Ai reușit să găsești cuvântul ”play” ascuns? Dacă da, felicităru. Dacă nu ați reușit vă puteți încerca norocul cu alte teste IQ.

Te-ar putea interesa și: Testul de inteligenţă al finalului de vară. Găseşte albina ascunsă printre flori în mai puţin de 7 secunde!

La ce ajută testele Iq, de fapt

Specialiștii din domeniul psihologiei și psihiatriei susțin că, astfel de teste pot spune multe despre inteligența emoțională a individului. Inteligența emoțională poate avea legătură cu capacitatea unui individ de a se integra într-un anumit mediu sau în viață, în general.

Pentru a atinge succesul, e necesar să ai o inteligență emoțională destul de ridicată. În schimb, nivelul de inteligență poate să aibă impact asupra a diverse domenii de viață.

Te-ar putea interesa și: Test de IQ special. Găseşte cerbul ascuns în pădure în mai puţin de 5 secunde! Ai curaj să încerci?

De regulă, cei care au un coeficient ridicat de inteligență au rezultate bune la școală. În schimb, un coeficient mic de inteligență este asociat de foarte multe ori cu o anumită formă de dizabilitate intelectuală. De-a lungul timpului, experții au clasificat nivel de inteligență al unei persoane:

130 și mai mult – IQ foarte ridicat;
120 până la 129 – IQ superior;
110 până la 119 – IQ mediu ridicat;
90 până la 109 – IQ mediu;
80 până la 89 – IQ mediu scăzut;
70 până la 79 – IQ limitat;
69 și mai puțin – dizabilitate intelectuală

Te-ar putea interesa și: Test IQ. Ce vezi prima dată: un câine sau două pisici?