Ai ochi de vultur dacă găseşti rapid câinele din fotografie! Testul care îţi arată cum stai cu vederea

de: Ioana Bucur
21 05. 2023

Dacă vrei să îți pui la încercare atenția la detalii și viteza de reacție, această provocare este pentru tine! Imaginea din galeria foto de mai sus face furori în rândul internauților. Puțini sunt cei care reușesc să găsească câinele din fotografie în mai puțin de opt secunde.

Testul care îți arată cum stai cu vederea și atenția la detalii

În ultima perioadă, testele de atenție câștigă tot mai mulți fani în mediul online. Zi de zi, oameni din toate colțurile lumii acceptă provocarea și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit de cei care le-au creat. Sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber și un antrenament excelent pentru creier. Cele mai multe dintre ele sunt făcute în așa fel încât să ne pună la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Până la urmă, ce sunt iluziile optice? În această categorie intră imaginile ce au fost create în așa fel încât să ne atragă atenția și să reușească să ne păcălească privirea. Puzzle-urile de acest fel au fost folosite întâia oară acum mai bine de un secol, fiind utilizate la acea vreme, dar și acum, de specialiștii din domeniul psihologiei pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Test pentru genii. Cine este adevăratul artist din imagine? Mulţi greşesc răspunsul!

Găsește câinele din fotografie

Un exemplu perfect este prima imagine din galeria foto de mai sus. Provocarea nu pare deloc dificilă, trebuie doar să privești cu atenție și să găsești câinele ascuns printre pisici. Dificultatea, în acest caz, este dată de faptul că ai doar opt secunde la dispoziție să dai răspunsul.

Când ești pregătit, setează cronometrul de la telefon la opt secunde și apasă START.

Timpul a expirat. Ai reușit să găsești câinele ascuns printre pisici în opt secunde? Soluția, în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Câinele apare într-o fotografie lipită pe perete, în partea de sus a imaginii, chiar lângă spătarul fotoliului.

Te-ar putea interesa și: Test pentru cei agili. Găseşte cifra 6 ascunsă printre 8-uri! Ai doar 4 secunde la dispoziţie