Agonie la PSD: Viorica Dăncilă, baricadată în sediul din Kiseleff. De ce se teme șefa PSD

Agonie la PSD: Viorica Dăncilă, baricadată în sediul din Kiseleff. De ce se teme șefa PSD

E agitație mare la sediul PSD din București, acolo unde social-democrații așteaptă cu nerăbdare rezultatul votului de duminică. Se fac numărători paralele, se monitorizează permanent situația din teren și, potrivit unor surse, PSD are emoții mai mult ca oricând în legătură cu intrarea în turul al doilea.

Social-democrații așteaptă rezultatul alegerilor de duminică la sediul central din Kiseleff, București. Viorica Dăncilă s-a baricadat înăuntru și monitorizeaz, împreună cu ceilalți lideri, situația din teren. Potrivit unor surse, liderii PSD sunt nemulțumiți de prezența slabă la vot în județele tradiționale PSD. Maramureșul, fieful baronului PSD, Gabriel Zetea, dar și județele din Moldova, Bacău, Botoșani, Suceava și Neamț nu au rezultatele la care se așteaptă partidul. arată Digi24.

Există mari emoții în interiorul PSD și există voci care pun sub semnul întrebării intrarea candidatei PSD în turul al doilea.

Dăncilă, baricadată în sediul PSD: agitație în rândul social-democraților

Ce se va întâmpla cu Viorica Dăncilă, premierul demis al României dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale? Sursa foto: Inquam Photo/Octav Ganea

La sediul PSD din Kiseleff se află, alături de Viorica Dăncilă, președintele executiv Eugen Teodorovici, secretarul general Mihai Fifor, coordonatorul campaniei, Olguța Vasilescu, dar și alți câțiva apropiați ai Vioricăi Dăncilă.

Pe la sediu au mai trecut Costin Mihalache, fostul șef al cancelariei, Nelu Barbu, fostul purtător de cuvânt și Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase.

Liderii partidului au stat în birouri și, probabil, prima lor ieșire va fi după ora 21:00, când se anunță primele rezultate. Ultimele informații venite pe surse din interiorul institutelor care au fost acreditate să facă sondaje la ieșirea de la urne arată că Iohannis va câștiga detașat.

Locul al doilea e disputat de Viorica Dăncilă, candidata PSD și Dan Barna, candidatul USR-Plus. E posibil, așadar, ca totul să se decidă în ultimele două ore de vot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI