Afecțiunea de care Irina Rimes suferă. A vorbit deschis, fără jenă: ”Îl scot numai când sunt singură”

Afecțiunea de care Irina Rimes suferă. A vorbit deschis, fără jenă: ”Îl scot numai când sunt singură”
De ce afectiune sufera Irina Rimes

Irina Rimes a vorbit despre afecțiunea de care suferă în cadrul unui podcast al artistului Damian Drăghici. Artista s-a exprimat și în ce privește cele mai grele momente din viața sa și a spus că s-a confruntat cu perioade grele, dar că a reușit să treacă peste ele și chiar să le transforme în ceva bun pentru ea.

Afecțiunea de care Irina Rimes suferă

Artista Irina Rimes a vorbit deschis și fără ocolișuri. S-a confruntat de-a lungul timpului cu depresia și cu anxietatea, însă a reușit să le învingă și să învețe ceva din fiecare stare prin care a trecut, reușind să iasă mai puternică de fiecare dată.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru”, a spus Irina Rimes.

”M-a încurcat în multe feluri”

Artista a mai ținut să sublinieze și gravitatea acestor afecțiuni. A spus că anxietatea a încurcat-o de multe ori, a cenzurat-o și chiar a oprit-o din evoluție.

„Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat în multe feluri …să mă exprim sau să scot ”substanța” din mine în cel mai frumos mod, așa cum știu că aș putea. Că eu aș putea, aș putea orice, dar există aceste mici chestii care mă încurcă și unul dintre ele e anxietatea”, a mai declarat Irina Rimes.

Irina Rimes, pe numele real Irina Rîmeș, s-a născut la data de 22 august 1991, în Izvoare, Florești. Este este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova. În prezent, aceasta activează și locuiește în București. Despre Irina Rimes se știe că a devenit cunoscută în Republica Moldova după participarea în 2012 la emisiunea Fabrica de staruri, unde a a ajuns până în finală. S-a mutat apoi în România, încercând să se afirme cu pseudonimul Irra, dar proiectul nu s-a bucurat de succes. Ea s-a relansat în anul 2016 cu piesa ”Visele”, ocupând locul 1 în clasamentele radio de la noi. Apoi, au urmat și alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI