Afacerea cu care un fost fotbalist al naționalei României a devenit milionar în euro. Acum își face și castel din banii câștigați

de: Stan Nicu
15 08. 2023

Am aflat care este afacerea cu care un fost fotbalist al naționalei României a devenit milionar în euro. Acum își face și castel din banii câștigați. Este vorba despre un fost atacant al CFR-ului care a ieșit prematur din fotbal, dar care se descurcă de minune din punct de vedere financiar.

Un fost fotbalist al naționalei României, milionar în euro. Își ridică și un castel

George Țucudean, fost atacant al clubului CFR, se descurcă foarte bine cu hotelul de lux pe care îl are în Arad.

Fotbalistul s-a retras mai devreme din fotbal și deține acum un hotel în Arad care are 73 de camere, șapte apartamente și este dotată cu spa, sală de conferințe de 200 de locuri, sală de fitness, precum și o terasă de 60 de locuri.

George Tucudean, afacere de milioane de euro

Directorul hotelului, mândru de afacerea pe care o conduce

Raul Duca, directorul general al hotelului, se mândrește foarte mult cu afacerea.

”În urmă cu 12 luni când am pornit acest drum cu proprietarii Miriam și George, care mi-au spus că doresc ceva mai mult decât un hotel care să fie doar locuri de cazare. Doreau un complex al ospitalității și al întâlnirilor.

În aceste 12 luni, fie prin serviciile pe care le-am adus, fie prin dotările moderne pe care acest hotel le are sau prin experiențele gastronomice, ne place să credem că ne-am pus puțin amprenta în inimile oamenilor care ne-au trecut pragul. Acești oaspeți să știți că nu au fost puțini.

Câți oaspeți a avut hotelul într-un an

Este un motiv de mândrie pentru mine să vă spun că nu mai puțin de 23 de mii de persoane ne-au trecut timp de un an pragul. Pentru mulți dintre ei Aniroc nu a fost doar un loc de cazare sau un loc unde să vină la un eveniment sau o conferință.

A fost casa lor când au fost departe de locuință și spun asta pentru că avem o persoană care în ultimul an are cumulat un număr de 147 de nopți”, a spus Raul Duca, potrivit adevărul.ro.

Unde vrea să își ridice castel George Țucudean

În plus, George Țucudean, fostul jucător și al celor de la UTA, are în proprietate 60 de hectare de vie în apropierea Aradului, orașul unde s-a născut.

Pe acel loc a existat și un castel, însă căutătorii de aur moderni au intrat în el și l-au vandalizat. Au mai rămas în picioare doar câteva pietre din marea fortăreață, astfel că fostul fotbalist are în plan să ridice castelul din nou.