05 ian. 2023 | 18:52

Afacerea cu care poţi da lovitură după Sărbători. Ai nevoie doar de un telefon cu internet, faci bani frumoşi

Știri generale
Afacerea cu care poţi da lovitură după Sărbători. Ai nevoie doar de un telefon cu internet, faci bani frumoşi
Afacerea cu care poți să dai lovitura chiar după Sărbători!

Afacere deosebită pentru românii! Soluția pentru ca oamenii să facă bani în plus vine chiar după Sărbători. Cu siguranță cei mai mulți se uită acum la bugetul familiei care a scăzut mult după Crăciun și Revelion pe bucate și cadouri sau pentru câteva zile de relaxare departe de casă. Unul dintre aceștia a găsit metoda simplă și rapidă pentru a profita de darurile nereușite primite de la cei dragi. Iată cum poți face bani ușor cu câteva lucruri pe care le ai în casă! Ai nevoie doar de internet și un telefon.

Afacere genială după Sărbători: cum să faci bani simplu?

Majoritatea românilor se plâng acum de banii puțini cu care au rămas în portofele și în conturile bancare. Din păcate, scumpirile din anul 2022 le-au dat mari bătăi de cap multora care abia au ținut pasul cu cheltuielile.

Cu toate astea, oamenii nu au putut să renunțe la această perioadă specială a anului, așa că au continuat distracția și au lăsat grijile pe anul acesta. Gospodinele au încercat să pună pe masă aceleași preparate dorite de cei dragi, iar invitații s-au prezentat cu cadouri speciale acasă la gazdele lor.

Cu siguranță mulți dintre români au primit măcar o dată un dar care nu a fost deloc pe placul lor. Iată că un cetățean a găsit metoda prin care să profite de surpriză altfel. Mai exact, este vorba despre anunțurile pe platforme de vânzare online care s-au înmulțit după Sărbători.

Ce fac românii?

Majoritatea dintre petrecăreți au început să vină în mediul online cu oferte care mai de care mai deosebite pentru haine, încălțăminte, jocuri video sau parfumuri.

Mai mult decât atât, specialiștii au indicat faptul că trei din 10 români dau cadourile mai departe. Acest obicei se practică și în Occident, dar mult mai puțin. Cu toate astea, vremurile i-au făcut pe unii să caute soluții pentru a putea face bani în plus pentru lunile care urmează.

,,Anul acesta am văzut o creştere a ratei de retur cu 10 la sută faţă de o perioadă obşinuită. Media pe piaţa din România pentru fashion pe rata de retur este de 30 la sută”, spune Raluca Radu, manager magazin online fashion.

„Cred că le dăruiesc altcuiva, cel puţin mama primeşte tot ce nu îmi vine”, mărturiseşte o femeie. „La un Secret Santa, am primit un cadou de la un coleg cu care nu rezonam. Şi l-am facut cadou mai departe, cum face toată lumea”, povesteşte altcineva. (Sursa: observatornews.ro)

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro