18 dec. 2022 | 17:23

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura înainte de Crăciun. Şi tu poţi face asta, cererea e uriaşă

Știri generale
Afacerea cu care o româncă a dat lovitura înainte de Crăciun. Şi tu poţi face asta, cererea e uriaşă
Afacerea cu care o româncă a dat lovitura înainte de Crăciun

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura înainte de Crăciun. În preajma sărbătorilor de iarnă, românii încep să cumpere cadouri pentru cei dragi. Cei mai mulți se axează pe decorațiuni și lucrurile utile pentru Crăciun. De aceea, o româncă a venit în ajutorul lor și a creat decorațiuni hand-made pentru toate buzunarele.

Românca care a dat lovitura cu afacerea ei de Crăciun

Globurile, instalațiile și nenumăratele decorațiuni sunt la mare căutare de sărbători. Printre preferatele românilor se regăsesc decorațiunile hand-made, care se pot realiza din cele mai neașteptate materiale, de la pahare de plastic, la turtă dulce, spumă sau chiar fetru (n.r. o hârtie creponată de calitate superioară).

Pentru cei care își doresc ornamente speciale pentru bradul de Crăciun, pot opta pentru decorațiunile hand-made făcute de o româncă talentată. Pe rețelele de socializare, tânăra le prezintă internauților minunățiile care ies din mâinile ei. Fiindcă cererile sunt foarte mari în această perioadă, aceasta lucrează de zor în atelierul propriu. În plus, prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Confecționează manual ornamente din fetru

Așadar, dacă căutați să achiziționați decorațiuni inedite, puteți alege dintr-o gamă largă de produse. Ornamentele româncei, precum steluțe, moși, reni, acadele, globuri etc, sunt confecționate din fetru.

Dacă nu știați, fetru este, de fapt, o hârtie creponată floristică, suficient de groasă, dar extrem de elastică și ușor de folosit. Cu toate că este prelucrată, hârtia își păstrează foarte bine forma.

În galeria foto de mai sus, am selectat câteva modele de figurine confecționate manual din fetru și umplute cu vatelină, ideale pentru împodobirea bradului de Crăciun.

Idei de afaceri pentru sezonul rece

În continuare, vă prezentăm câteva idei de afaceri profitabile în această perioadă și care necesită o investiție minimă. Pentru a profita și a face bani din asta, iată cum poți începe o afacere rapidă înainte de Crăciun.

Vânzare băuturi calde pe stradă

În această perioadă, festivalurile se organizează la scară largă și nu numai în spații confortabile, ci și pe străzi, în parcuri, piețe sau târguri de iarnă. Așadar, poți echipa un magazin de vânzare cu amănuntul în care vor fi oferite băuturi calde. Poți folosi un cort sau o rulotă mică în care oferi cafea, ceai, cacao în căni de plastic sau hârtie.

Pentru a deschide o astfel de afacere ai nevoie de o investiție începând de la 300 de euro. Este foarte probabil l să îți recuperezi investiția într-o singură zi.

Aranjamente pentru masa de Crăciun

Starea de sărbătoare este creată în primul rând de decorațiuni. În această perioadă, românii caută tot felul de decorațiuni și obiecte pentru a-și împodobi bradul de Crăciun, dar și mesele festive.

Esența afacerii unei afaceri hand-made cu aranjamente pentru masa de Crăciun constă în fabricarea de lumânări și suporturi pentru lumânări sau șervețele și fețe de masă. Pentru această afacere nu ai nevoie de o investiție mare, pentru că poți achiziționa produsele de confecționat de la micii producători.

Decorațiuni pentru exterior

La mare căutare în această perioadă sunt și decorațiunile pentru exterior, mai ales de cei care stau la curte. Așadar, dacă ai puțină creativitate și îndemânare, poți confecționa coronițe pentru ușa de la intrare, decorațiuni pentru ferestre sau chiar oameni de zăpadă care nu se topesc. Toate acestea se pot crea din materiale reciclabile și cu bani puțini. Așa că nu mai aștepta și pune-te pe treabă!

Citește și: Ziua în care trebuie să împodobești bradul de Crăciun. Data exactă care era respectată de sute de ani

Citește și: Ce să pui în bradul de Crăciun în funcţie de zodie pentru a avea noroc tot anul viitor. E cel mai frumos horoscop pentru 2023

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Noroc sau ghinion? A câștigat 1,3 miliarde de dolari la loto, dar e bolnav de cancer
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro