Afacerea care îi aduce bani frumoşi lui Chef Cătălin Scărlătescu de Paşte. Fostul jurat de la Chefi la cuţite a dat lovitura

de: Andreea Vînătoru
10 04. 2024

Cătălin Scărlătescu nu stă degeaba după ce a plecat la Antena 1! Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a pus bazele unei afaceri de succes, chiar înainte de Paște. Cu ce se ocupă acum celebrul bucătar?

Chef Cătălin Scărlătescu a dat lovitura înainte de Paște

A mai rămas mai puțin de o lună până la Paște, iar gospodinele se întrec în a pregăti bucate tradiționale alese. Există, însă, și femei care nu vor să petreacă mult timp în bucătărie, așa că apelează la firmele de catering pentru a comanda delicatesele pentru masa de Paște. Printre cele mai solicitate localuri în această perioadă este și restaurantul celebrului chef Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a anunțat deja că a pregătit un meniu complet pentru masa de Paște. În plus, Scărlătescu a detaliat și care sunt prețurile pe care românii trebuie să le scoată din buzunar dacă vor să comande de la el de sărbătorile pascale. Ei bine, prețurile nu sunt pentru buzunarele tuturor.

Vezi și: Cătălin Scărlătescu a izbucnit nervos după acuzele producătoarei de la Antena 1: ‘Noi suntem sclăveți și trebuie să stăm aplecați’

Cât costă meniul de sărbătorile pascale

Meniul de Paște include drobul de miel, friptura, stufatul de miel, ciorba și celebrele sarmale. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu la dispoziția clienților săi și platouri din preparate tradiționale și salată de boeuf, dar și dulciuri, printre care cozonaci și pască.

Dacă doriți să comandați produse tradiționale românești, gătite chiar de Cătălin Scărlătescu, trebuie să scoateți din buzunare în jur de 1000 de lei. Totuși, delicatesele își merită bănuții, pentru că sunt preparate din ingrediente bio, fără conservanți și coloranți. Iată mai jos ce puteți comanda de Paște:

  • 27 de sarmale – 137 de lei
  • 2,4 litri ciorbă de miel – 117 lei
  • 1 kilogram friptura de miel – 189 de lei
  • stufat – 179 de lei
  • drob de miel – 150 de lei
  • 1 kilogram salată de boeuf – 75 de lei
  • platoul tradițional, pentru patru persoane – 119 lei
  • pachet pască + cozonac – 200 de lei
  • drob de pui – 147 de lei
  • 700 de grame de friptură de curcan – 100 de lei
  • borș de curcan – 89 de lei.

A fost dat în judecată de Antena 1

În toamna lui 2023, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au anunțat că nu mai fac parte din echipa Chefi la cuțite, de la Antena 1. Postul de televiziune a fost nevoit să le găsească rapid înlocuitori. Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au acceptat să facă parte din show-ul culinar. Mai mult de atât, Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei jurați, pentru că nu și-au onorat contractele!

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva: «Băi, v-a dat în judecată Antena!». Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.ro.