Adversarul de temut pe care Ianis Hagi îl va înfrunta joi. Cine e fotbalistul de care Rangers se teme

Adversarul de temut pe care Ianis Hagi îl va înfrunta joi. Cine e fotbalistul de care Rangers se teme
Ianis Hagi este considerat unul dintre cei mai abili jucători ai lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers are un start excelent de sezon, încununat cu victoria din weekend, contra rivalei Cetic. A fost 2-0 în Old Firm Derby, după o dublă reușită de Goldson. Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve, dar este așteptat să revină ca titular în partida următoare. Joi, Rangers va juca pe terenul celor de la Standard Liege, în Europa League. Este prima confruntare din faza grupelor și se anunță o partidă foarte dificilă pentru vicecampioana Scoției. Thomas Buffel, fost internațional belgian și jucător la Glasgow Rangers, şi-a avertizat fosta echipă. A precizat că marocanul Mehdi-Carcela Gonzalez este cel mai periculos jucător al lui Standard.

Scoţienii au remarcat că Mehdi-Carcela are o medie mai bună de şuturi şi driblinguri pe meci decât Ianis Hagi

„Starul celor de la Standard Liege este fără discuţii Carcela. Dacă va fi pus în valoare de colegi, poate fi un real pericol pentru joi. Este foarte viclean, foarte tehnic şi are şi un şut bun. Poate realiza momente magice, cum ar fi un gol pe care l-a marcat contra lui Ajax, în preliminariile Ligii Campionilor, acum doi ani”, a povestit Buffel.

Mehdi Carcela se anunţă a fi un real pericol pentru Glasgow Rangers

Interesant este că jurnaliştii scoţieni s-au convins de calităţile lui Carcela după ce l-au comparat cu Ianis Hagi. Pe care îl consideră cel mai abil jucător al lui Rangers.

„Carcela a avut o medie de 1,5 şuturi pe meci şi 2,3 driblinguri reuşite în partidele jucate în Europa League anul trecut. Nici măcar Ianis Hagi nu a avut cifre la fel de bune. 1,3 şuturi pe meci şi 1,3 driblinguri pe meci a avut Ianis în aceeaşi competiţie, anul trecut”, scriu jurnaliştii de la Football Fan Cast.

Standard Liege – Glasgow Rangers, din prima etapă a Europa League, se va juca joi, de la ora 19:55. Ianis Hagi are şanse foarte mari să fie titular, aşa cum au analizat jurnaliştii scoţieni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI