Adrian Mititelu junior a lansat un nou atac dur la adresa lui Marius Șumudică: ”Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste trei ani”

de: Beatrice Dumitru
31 08. 2023

Adrian Mititelu junior nu îl iartă pe Marius Șumudică, după ce tehnicianul a refuzat să preia echipa FCU Craiova. Acesta a trimis alte săgeți către antrenor și a vorbit despre despre contractul pe care acesta nu l-a acceptat.

Adrian Mititelu junior, atac la Marius Șumudică

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică era ca și instalat antrenor la FCU Craiova 1948, dar până la urmă negocierile s-au oprit din cauza unor clauze din contract. Refuzul antrenorului de a prelua echipa din Bănie a declanșat un război total între Marius Șumudică și familia Mititelu.

După schimbul de replici pe marginea contractului cu FCU Craiova, Adrian Mititelu junior l-a atacat, din nou, fără menajamente, pe Marius Șumudică și a sus că în câțiva ani acesta va fi nevoit să antreneze pe bani mai puțini în Superligă pentru a reveni în circuit pentru că nu va mai fi ofertat de nicio echipă.

Marius Șumudica a negociat cu FCU Craiova 1948.

“O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste trei ani în SuperLiga. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda.

El a zis că ”Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii”. Păi i-am zis că vine la Craiova, să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro”, a spus  Mititelu Junior, pentru Fanatik.

”Ne-a pus suporterii în cap”

Adrian Mititelu junior a mai afirmat că Marius Șumudică i-a întors pe suporterii lui FCU Craiova 1948 împotriva conducerii echipei, după ce a divulgat mai multe părți din contract și după mai multe declarații făcute.

”A spus că îi respectă pe suporterii FCU, dar nu mai poate el de suporterii FCU, o vrăjeală. El trebuia să aibă mai întâi respect față de mine, nu față de suporteri. Normal că acum ne-a pus suporterii în cap, dar să știți că ei au înțeles situația.

După ce am făcut public datele contractului pe care el le-a refuzat, și-au schimbat părerea despre Marius Șumudică, așa cum am făcut și eu. Pentru mine nu mai există ca prieten, ca amic sau cunoștință”, a adăugat Adrian Mititelu junior.

În această vară, s-a vorbit că Marius Șumudică ar putea ajunge la Rapid după plecarea lui Adrian Mutu, dar a fost ales Cristiano Bergodi.

Marius Șumudică a câștigat titlul în România, în 2016, cu echipa Astra Giurgiu.