30 mart. 2023 | 23:36

Adrian Minune, de urgență la spital. Cântărețul de manele a fost internat, care ar fi motivul

Monden
Adrian Minune, de urgență la spital. Cântărețul de manele a fost internat, care ar fi motivul
Adrian Minune, de urgență la spital

Informație de ultimă oră! Adrian Minune, cunoscutul interpret de muzică de petrecere, ar fi fost internat de urgență la spital. Potrivit informațiilor apărute în presă, el ar fi ajuns la unitatea de primiri urgențe în cursul serii de joi, 30 martie, alături de el fiind întreaga familie. Care ar fi motivul pentru care acesta s-ar afla pe mâna medicilor.

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital

Veste tristă pentru fanii cunoscutului cântăreț de manele. Adrian Minune ar fi ajuns de urgență la spital, joi seară, 30 martie, fiind supus unor mai multe analize medicale. Acesta s-ar afla internat, de mai bine de trei ore, la spitalul Ponderas din Capitală.

Potrivit informațiilor apărute în presă, deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care cântărețul ar fi ajuns pe patul de spital. Până acum, s-ar părea că medicii i-ar fi făcut mai multe analize în unitatea de primiri urgență, luând mai apoi decizia de a îl interna.

Medicii ar fi luat decizia de a îl interna

Pe lângă analizele de specialitate, Adrian Minune ar fi fost testat și antigen, astfel că ar putea fi vorba și despre COVID-19. De asemenea, toți membrii familiei care ar fi mers alături de el la spital ar fi fost testați împotriva coronavirusului, informează Fanatik.

Așa cum am menționat anterior, nu se cunosc mai multe informații cu privire la starea de sănătate a manelistului. Pe măsură ce se vor afla, vom reveni cu amănunte!

Fiica lui, Adriana, a aflat sexul bebelușului

De curând, a fost bucurie mare în familia manelistului. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată și a ținut să dezvăluie tuturor care este sexul copilului.

În cadrul unei petrecere fastuoase, organizată la un restaurant cunoscut, la care au luat parte o mulțime de prieteni și apropiați ai tinerei, viitoarea mămică a aflat că va avea o fetiță.

Așadar, familia lui Adrian Minune se mărește cu încă un membru, artistul devenind din nou bunic. Reamintim că el mai are o nepoată, pe Sofia, fetița fiicei sale mai mari, Karmen. După aflarea emoționantei vești, manelistul a spus că așteaptă cu bucurie să își petreacă bătrânețea înconjurat de nepoți și să audă cum este strigat „tataie”.
Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro