Adi Minune, scandal monstru. I se aduc acuzații cu iz penal. Cu cine a intrat în conflict

Adi Minune, scandal monstru. I se aduc acuzații cu iz penal. Cu cine a intrat în conflict

Războiul dintre Adi Minune și Oneață, cunoscut ca Regele Barbutului continuă. Acesta din urmă a povestit un episod pe care nu-l va putea uita vreodată!

Conflict de proprorții între Adrian Minune și Oneață, „Regele Barbutului”

Totul a început la un botez, în București, la care Adrian Minune l-a invitat personal pe Oneaţă. Petrecerea s-a desfăşurat normal, aşa cum se aştepta, de altfel toată lumea, până la un moment dat când s-a aşezat la masă alături de Mihăiţă Piticu şi mai mulţi lăutari, potrivit spynews.ro.

„Regele Barbutului” spune că un ospătar a venit la el şi i-a spus că şefa restaurantului ar dori să poarte cu discuţie, în următoarea parte a serii. Oneață a acceptat, fără să se gândească la faptul că o bătaie teribilă a fost plănuită în detaliu, în avans. După ceva timp, ospătarul arevenit la masa acestuia, dar, de data aceasta, să-l anunţe pe Oneaţă că a venit şefa restaurantului şi că e pregătită să poarte conversaţia despre care l-a anunțat de prima dată.  În cele ce au urmat, Oneață a fost bătut cu bestialitate de şase bodyguarzi la botezul la care a fost invitat de Adrian Minune.

„Regele Barbutului” din România
„Regele Barbutului” din România

„Am ieşit afară să mă duc la birouri, am intrat în birouri, nu era nimeni. Am ţipat pe acolo *Şefa! Şefa!* şi când am văzut că nu răspunde nimeni, am plecat. Când să intru înapoi la petrecere, m-au chemat nişte bodyguarzi afară: *Nea Oneaţă, şefa e aici, te aşteaptă!* Şi când am ieşit din curte n-am mai fost întrebat *Ce faci? De unde eşti?* Ce-ai făcut* etc., ci am fost luat la bătaie cu pumni! Şase inşi pe mine!”, a spus Oneaţă potrivit aceleiași surse.

„Regele Barbutului” susține că nu a ripostat. La un moment dat, în timpul încăierării, i-a întrebat pe bodyguarzi din ce cauză este victima acestui eveniment nefericit.
După 15 minute doar, a urmat o a doua bătaie. Poliţia a intervenit la faţa locului şi, odată cu agenţii, şi un echipaj al unei ambulanțe. „Regele Barbutului” a fost rănit grav la mână, iar medicii l-au sfătuit să meargă la spital pentru mai multe investigații medicale. Ulterior, bărbatul a făcut și o sesizare la Poliție.
Scandalul nu s-a oprit aici. A doua zi, Oneață a mai fost amenințat de aceiași oameni.

„A doua zi m-am dus la mall Vitan să vorbesc cu fosta soţie şi cu fiica mea. În timp ce traversam un parc, m-am întâlnit cu un prieten. Apoi, au venit doi inşi la mine şi au început să mă ameninţe. M-au tras deoparte, nu de faţă cu prietenul meu, povestește Oneaţă.