Adi Despot, replică usturătoare după ce a fost acuzat că s-a apucat de ‘mocangit‘ pe internet

Adi Despot a intrat și el în rândul vedetelor care fac reclame pe rețelele sociale. De data aceasta, solistul trupei Vița de Vie a dus totul la alt nivel.

Adi Despot, replică usturătoare după ce a fost acuzat că s-a apucat de ‘mocangit‘ pe internet

Adi Despot s-a îmbrăcat într-un costum de iepuraș cu alb și roz și a făcut reclamă la un vin. Însă nu a scăpat de critici, asta pentru că una dintre fane i-a reproșat că a început să se vândă.

Adi Despot a lăsat deoparte seriozitatea care îl caracterizează și de Paște s-a îmbrăcat într-un costum pufos de iepuraș, asta pentru o reclamă la un vin provenit dintr-o cramă italienească din regiunile Puglia și Abruzzo.

Reclama nu a fost primită prea bine de unii internauți, așa că o fană i-a spus direct ce crede despre gestul lui.

“Te-ai apucat și tu de mocangit ca toți și toate gloabele? Rușine! Te dădeai om inteligent… Iar de ținută nu mai zic… Te poți angaja la circ!”, i-a spus cineva.

Cântărețul a și răspuns, spre surprinderea tuturor și i-a dat o replică fanei sale.

Ce i-a răspuns cântărețul internautei

„Monica, viața e un circ”, i-a spus Despot internautei, ca un sfat ca altădată să nu se mai ia atât de în serios. Despot a pus lângă comentariul lui și un emoticon cu un pahar de vin.

Nu a fost singura reacții. Mulți alții i-au lăsat comentarii lui Despot. Unele mai amuzante, altele mai critice.

“Am salvat postul în colecția «cheering me up» pentru când e nevoie. ? Pentru cei de peste hotare, de unde am putea să îl procurăm?”

“Adriane, cred că nu doar ai gustat dacă te-au convins să te îmbraci în iepuraș, și cu roz pe deasupra! #bunnyvorbesc”

“Te-ai țâchit Despot… am trăit să te văd iepuraş….???? ok, ești simpatic, da’ parcă mai mult îmi plăcea de tipul ăla care o făcea proastă pe una că îi tot punea aceeași întrebare ??? !!! Să-l bei sănătos!” sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Urmăriți Playtech.ro și pe