Adevărul nebănuit din spatele căsniciei vedetei Antena Stars, Anamaria Prodan. “Nimeni nu a știut de divorț”. Dezvăluiri uimitoare

Adevărul nebănuit din spatele căsniciei vedetei Antena Stars, Anamaria Prodan. “Nimeni nu a știut de divorț”

Despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a tot vorbit, de la pumnul primit de Alexa din partea impresarei, care ar fi avut la bază gelozia. Situația a stat precum înainte între soții Reghecampf, fostul fotbalist implicându-se mai deloc în situație. Astfel, toți se întreabă ce îi leagă atât de tare? Răspunsul este: amintirile. Cum a fost începutul lor?

Adevărul din spatele căsniciei Anamariei Prodan?

Între 1998 și 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu bastchetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca și Sarah, pe care le-a născut în New Jersey, Statele Unite. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf, în Las Vegas, care în prezent este antrenor de fotbal.

Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania. Diva mai crește un copil împreună cu Laurențiu, pe Luca, băiatul sportivului din prima căsătorie, născut în 2001.

Celebrul cuplu face subiectul presei în România, iar vești cum că iubirea lor s-a risipit au existat întotdeauna, dar mai cu seamă din vara anului 2019 încoace, când impresara l-a ”pedepsit” pe Dan Alexa, antrenorul Astrei. Publicațiile scriau că a părut o criză de gelozie, nu un moment în care au apărut inconveniente legate de sfera sportivă, după cum a explicat impresara. Peste întâmplare a trecut timpul, iar soții Reghecampf trăiesc, poate, mai fericiți decât înainte, cel puțin din ceea ce relevă aparențele.

„Nu a știut nimeni”

Legați îi țin amintirile și…pofta de viață. Vedeta a dezvăluit, în show-ul său de pe Antena Stars, ”Prodanca și Reghe: Prețul succesului”, că s-a separat în secret de primul său soț. Cu toate acestea, au continuat să locuiască în aceeași casă timp de doi ani, de dragul copiilor lor.

Însă, conform surselor Impact.ro, impresara era vizitată în aceeași perioadă de Laurențiu Reghecampf, cu care se închidea în cameră, în vreme ce omul cu care era căsătorită încă, în acte, era în casă.

„Despre divorțul meu nu a știut nimeni (n.r. divorțul de fostul soț, Tiberiu Dumitrescu). Eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și copiii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru CanCan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI