Adevărul despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja: “Să vedem care sunt șansele pe care le dau medicii” (exclusiv)

Adevărul despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja: “Să vedem care sunt șansele pe care le dau medicii” (exclusiv)
Cum se simte acum Rudel Obreja?

Rudel Obreja trece prin clipe îngrozitoare. Fostul boxer român trebuie să își execute pedeapsa primită în dosarul ,,Gala Bute”. Lucrurile s-au complicat pentru el atunci când, la scurt timp după ce a ajuns în spatele gratiilor, a aflat că are cancer. Acesta primește acum îngrijirile necesare în penitenciar, însă familia își face mari griji pentru evoluția lui. Apropiații sunt extrem de îngrijorați, iar o sursă ne-a dezvăluit care este starea sa, în aceste zile: ”A slăbit aproape 20 kilograme în 3 luni. Are dureri îngrozitoare.”

Cum se simte Rudel Obreja: detalii

„A fost foarte rău. Și este rau în continuare. Are dureri îngrozitoare. A slăbit aproape 20 kilograme în 3 luni. Știu că a ajuns acum la 69 de kilograme.

Poate are noroc azi să îi suspende pedeapsa (convorbirea a avut loc înainte ca Tribunalul Ilfov să se pronunțe în favoarea întreruperii pedepesei lui Rudel Obreja) și să poată începe chimioterapia și să-l și opereze, apoi.

Și pe urmă să vedem care sunt șansele pe care le dau medicii.”, au spun apropiații, pentru impact.ro. 

Rudel Obreja va fi eliberat pe caz de boală

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja va fi eliberat pe caz de boală. Decizia vine în urma unei solicitări din partea Institutului Național de Medicină Legală, dar și a procurorului de caz. Pedeapsa cu închisoarea urmează a fi suspendată pe toată durata tratamentului.

Vă reamintim că Rudel Obreja a fost diagnosticat cu cancer la pancreas într-o formă destul de severă. Acesta necesită tratament oncologic, în ultimele luni el acuzând dureri înfiorătoare. Încarcerat din luna aprilie, fostul boxer și familia sa acuză medicii din închisoare că l-au împiedicat să aibă acces la investigații medicale specifice, iar starea i s-a agravat. Rudel Obreja a fost încarcerat în urma pedepsei primite în dosarul ”Gala Bute”, dosar în care a fost anchetat alături de fostul ministru Elena Udrea.