Adevărul despre relația dintre Dan Negru și Denise Rifai. Cum se înțeleg cei doi de când au devenit colegi

Adevărul despre relația dintre Dan Negru și Denise Rifai. Cum se înțeleg cei doi de când au devenit colegi
Relația dintre Dan Negru și Denise Rifai

Dan Negru va apărea pe micile ecrane la Kand D, prezentând o emisiune de tip quiz show, care va debuta în scurt timp. Cu toate acestea, înainte de marele „transfer”, prezentatorul TV a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, viitoare lui colegă.

Cum se înțelege Dan Negru cu Denise Rifai

Înainte de a fi oficial faptul că Dan Negru a bătut palma cu cei de la Kanal D, prezentatorul TV a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. Formatul a devenit unul de succes datorită faptului că Denise pune într-o postură incomodă invitații prin intermediul întrebărilor.

Cu toate acestea, a avut parte de o surpriză cu Dan Negru, care nu a fost deloc un invitat incomod, ci atitudinea lui a făcut-o pe Denise să-și piardă răbdarea. După ce acel episod a apărut pe micile ecrane, la ceva timp, Dan Negru a anunțat că se va alătura echipei Kanal D.

Mulți oameni s-au întrebat cum se împacă cu noii colegii, având în vedere că o mare parte din timp a fost unul dintre oamenii care aducea rating-uri uriașe pentru Antena1. Având în vedere istoria dintre Denise și Dan, prezentatorul TV a lămurit lucrurile și a explicat care este relația dintre cei doi.

Am vorbit la telefon, firește. Sincer, i-am spus și ei, o văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută și pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc. Îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia.

În anii următori, vor fi multe celebrități de pe sticlă care vor intra în politică, așa cum au făcut-o Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb, cu atitudine și, dacă scopurile le vor fi nobile, pot avea și succes.”, a mărturisit Dan Negru pentru revista Viva!

Va prezenta Dan Negru Revelioanele la Kanal D?

Dan Negru este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni și cunoscuți prezentatori TV. Edițiile speciale de Revelion este unul dintre cele mai vizionate formate, sute de mii, poate chiar și milioane de oameni fiind alături de el la trecerea dintre ani.

Primele întrebări pe care le-a primit Dan Negru atunci când a semnat cu Kanal D a fost dacă va prezenta Revelionul și va duce formatul mai departe și la noul post de televiziune. Prezentatorul a declarat că, deocamdată, nu a negociat un astfel de proiect.