Adevărul despre relația dintre Adrian Mutu și fiul său, din prima căsătorie, Mario. „Tata are soție frumoasă, copil frumos… Fiecare cu treburile lui”

Mario Mutu s-a mutat în România pentru a fi mai aproape de tatăl său și a vorbit despre relația lor. Tânărul de 20 ani a acordat un interviu în care a dezvăluit că s-a înscris la facultate, dar a vorbit și despre momentul delicat prin care a trecut părintele lui, care a suferit o operație de urgență.

Mario Mutu, detalii despre procesul dintre părinții lui

Adrian Mutu a avut o viață personală agitată. A avut două căsnicii care au eșuat, dar acum pare că și-a găsit liniștea alături de Sandra, cu care are și un băiat. Mario este primul său copil, din mariajul cu Alexandra Dinu. Tânărul are 20 ani și s-a mutat în România, după ce până la 15 ani a crescut alături de mama lui.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au avut de curând un proces. Antrenorul Rapidului trebuie să-i achite fostei soții 123.254,15 euro și 419,78 lei. Banii sunt în contul pensiei alimentare.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…”, a declarat Mario Mutu pentru Fanatik.

Mario Mutu, adevărul despre relația cu tatăl lui

Fiul lui Adrian Mutu a spus că tatăl său s-a recuperat foarte bine după operația urgentă de apendicită. „Briliantul” a fost dus la spital, cu o zi înaintea unui meci din campionat. Băiatul antrenorului rapidist a dezvăluit că nu are o relație foarte apropiată cu tatăl lui.

„Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici.

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu” a mai declarat Mario Mutu.

Băiatul lui Adrian Mutu a dezvăluit că are un tatuaj pe piept, scris în limba spaniolă, cu următorul mesaj: „Trăiești fără regrete”.