Adevărul despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Ce a dezvăluit artistul: ‘Nu puteam să-i mint’

de: Ioana Bucur
16 04. 2023

Adevărul despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a ieșit la lumină. Mai sincer ca oricând, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea decizie pe care a luat-o în viață: separarea de mama copiilor săi, femeia alături de care credea că își va trăi tot restul vieții.

Adevărul din spatele divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

După aproape două decenii petrecute împreună, construindu-și o familie și o viață împreună, Deea și Dinu Maxer a decis să pună punct căsniciei și să pornească pe drumuri separate.

Cei doi au făcut anunțul despărțirii după ce au semnat actele, vestea fiind un adevărat șoc pentru cei care îi admirau și care îi considerau un cuplu model.

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, Dinu Maxer și-a deschis sufletul, mărturisind că i-a fost foare greu să treacă peste acest moment dificil din viața sa.

Vedeta a explicat că nu a fost o decizie luată cu ușurință, atât el cât și fosta sa soție luptându-se cu toate puterile pentru a salva relația. În cele din urmă, și-au dat seama că divorțul era singura cale.

„Este o situație pe care trebuie să o gestionez foarte mult. Chiar dacă s-a încheiat divorțul, ne-am separat, copiii sunt bine, lucrurile au început să evolueze, tot sunt momente care trebuie gestionate, pe care înainte le împărtășeai cu partenerul și acum nu mai poți.(…) Totul continuă între noi, am eu o vorbă, nu ne-am certat, doar ne-am separat. Noi ne-am cam tot certat până ne-am despărțit. Aș puncta totuși, poate e și un sfat pentru ceilalți, au fost două tentative de împăcare până la semnarea actelor de divorț, una a durat trei zile, ca în povești, dar s-a încheiat. Așadar, în momentul ăla ne-am dat seama clar că nu se mai poate face nimic.

Încă o dată vreau să spun, și eu, poate mai mult decât Deea, dar și Deea a luptat pentru căsnicie, nu ne-am despărțit ușor și fără să apelăm la toate variantele, inclusiv la rugăciuni. Legat de copii, fiindcă acuzația principală care ni se aducea era ‘Aveți grijă de copii, că voi vă refaceți viața, dar copiii ce vor face’, atunci am stat și ne-am gândit. Că poate cel mai important lucru pentru copii e să nu simtă că ei sunt despărțiți”, a spus Dinu Maxer.

Te-ar putea interesa și: Dezvăluiri noi din divorțul dintre Deea și Dinu Maxer. Explicația clară a unui psiholog

„La noi a fost o picătură care a tot măcinat”

Maxer a povestit că a reușit cu greu să țină divorțul secret, imediat după semnarea actelor, comportamentul lui s-a schimbat radical, lucru ce a fost observat de toți cei care îl cunoșteau.

„Lumea când spun ‘Noi nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut, nu au fost motive d-astea serioase, din care desfaci o căsnicie. La noi a fost o picătură care a tot măcinat. (…). Eu n-am putut să țin secret, eu în momentul în care s-a semnat la notar… Oamenii mă știu cu zâmbetul pe buze, și mă întrebau, că nu mai puteam zâmbi, și nu puteam să-i mint, un alt defect al meu”, a mărturisit Dinu Maxer.

Te-ar putea interesa și: Deea Maxer îl atacă pe Dinu Maxer! A răbufnit după declarațiile soțului: „Nu înseamnă că ești apropiat”