09 iul. 2020 | 17:40

Adevărul despre divorț. De ce s-a despărțit Helmuth Duckadam de soție, după 27 de ani

Monden
Adevărul despre divorț. De ce s-a despărțit Helmuth Duckadam de soție, după 27 de ani
S-a aflat de ce s-a despărțit Helmut Duckadam de fosta lui soție, cu care a fost căsătorit 27 de ani

Helmut Duckadam a vorbit deschis despre viața sa privată. Legenda fotbalului românesc a decis să spună de ce s-a despărțit de prima sa soție, cu care a împărțit bune și rele timp de 27 de ani și cu care are doi copii.

S-a aflat de ce s-a despărțit Helmut Duckadam de fosta lui soție, cu care a fost căsătorit 27 de ani

Helmut Duckadam a fost invitat la o emisiune la Antena 3, unde a vorbit despre primul său mariaj, din care au rezultat cei doi copii ai săi: Robert și Brigitte. Fostul fotbalist a spus că problemele între el și Ildiko, prima sa soție de care s-a despărțit după 27 de ani, au apărut din cauza faptului că el nu a putut trăi în Statele Unite ale Americii, departe de casă.

“Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA”, a spus Helmut Duckadam la Antena3. Ildiko s-a recăsătorit și trăiește în Arizona.

S-a aflat de ce s-a despărțit Helmut Duckadam de fosta lui soție, cu care a fost căsătorit 27 de ani

S-a aflat de ce s-a despărțit Helmut Duckadam de fosta lui soție, cu care a fost căsătorit 27 de ani

Fosta sa soție are însă o altă variantă. Ildiko spune că Helmuth Duckadam a înșelat-o cu cea care acum îi este soție fostului fotbalist. ”Ştiam cu mult înainte să divorţăm că Helmuth are pe altcineva. Cu toate acestea, a fost o perioadă în care nici el şi nici eu nu am vrut să rupem mariajul. În cele din urmă, acest lucru s-a întâmplat după ce s-a întors în România din America. Eu am decis să rămân în SUA şi am stabilit că ar fi mai bine să ne despărţim”, a declarat Ildiko pentru libertatea.ro.

Helmut Duckadam, declarație de dragoste în direct

Helmut Duckadam s-a declarat mulțumit de faptul că, de când s-a mutat în București cu actuala soție, Alexandra, nu a apărut în tabloide, însă a fost mâhnit de un alt lucru, atunci. Toată presa scria la început că Alexandra, cu 20 de ani mai tânără, umblă după banii fostului portar. Legenda vie a fotbalului românesc nu a ratat ocazia și i-a făcut o declarație de dragoste actualei sale soții, Alexandra.

“Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță. După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam.

Mama mea a luat-o de o parte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte”, a mai afirmat Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam a intrat în Cartea Recordurilor după ce a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dintre Steaua și FC Barcelona.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro