Adevărul despre boala de care suferă Adrian Minune, de fapt. Diagnosticul primit de la medici

de: Bișinicu Andreea
21 04. 2023

Adrian Minune trece printr-o perioadă delicată, de când a descoperit că suferă de anumite probleme de sănătate. Celebrul interpret de manele a fost supus mai multor examene medicale, până când specialiștii i-au pus un diagnostic final.

Cum se numește boala de care suferă Adrian Minune

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adrian Minune, este unul dintre cei mai reputați și longevivi interpreți de manele din România. Tatăl artistei Karmen

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Familia, dar și fanii artistului s-au îngrijorat când au aflat că Adrian Minune a fost internat în spital.

În cele din urmă, manelistul a fost externat, după ce a aflat diagnosticul, însă trebuie să se prezinte la spital pentru alte investigații.

Adrian Minune a declarat că, în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii i-au pus diagnosticul de diverticulită.

În ciuda acestui lucru, artistul a spus că se simte bine, dar trebuie să țină un regim alimentar și să urmeze un tratament.

„Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine.

Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria.”, a declarat manelistul, exclusiv pentru Cancan.

Citește și De ce a ajuns Adrian Minune de urgenţă la spital, de fapt. Cântăreţul de manele a povestit ce s-a întâmplat: „A trebuit să iau antibiotice”

Diverticuloza este denumită și boala diverticulară, fiind caracterizată drept o problemă a tubului digestiv inferior care afectează, de cele mai multe ori, colonul.

Caracteristica principală a acestei afecțiuni sunt diverticuliile. Printre cele mai întâlnite simptome ale acestei boli sunt durerile abdominale.

Mesajul emoționant pe care manelistul l-a transmis fanilor săi

Acum câteva săptămâni, internat în spital fiind, Adrian Minune le povestea prietenilor săi virtuali că se simte mult mai bine și că urmează un tratament medicamentos recomandat de către specialiști.

„Salut dragii mei, fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni răi, prieteni, dușmani, pentru că toți sunt prieteni până la proba contrarie.

Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici la noi la Ștefănești.

Vreau să mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut.(…) Problema mea a fost așa, am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins un foarte mare curent, de la acest curent s-a declanșat un abces undeva în corp, a trebuit să stau pe antibiotice și acum sunt tot pe antibiotice.

O să ajung acasă pentru că weekend-ul ăsta sunt în Spania, o să ajung acasă să continui cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. Sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a explicat Adrian Minune, pe contul său de Instagram.

Citește și De ce refuza Karmen Minune să spună cine este tatăl ei. „Au existat invidii, discriminări!” VIDEO EXCLUSIV