Adevărul despre apariția coronavirus. Ce s-a întâmplat în laboratoarele din China și ce mutații a suferit

Adevărul despre apariția coronavirus. Ce s-a întâmplat în laboratoarele din China și ce mutații a suferit

S-a aflat adevărul despre coronavirus, care a ucis până în prezent peste 1600 de persoane și despre care mulți oameni au spus că a fost scăpat dintr-un laborator din orașul Wuhan, acolo unde a izbucnit epidemia mortală.

Adevărul despre apariția coronavirus

Ei bine, cei care vin să facă lumină în această problemă și să înlăture orice urmă de teorie a conspirației sunt cercetătorii americani, care au analizat virusul mortal din China. Aceștia nu au găsit nicio urmă a intervenției umane asupra virusului.

Așadar, temutul virus nu a fost creat într-un laborator, apoi eliberat sau scăpat printre oameni pentru a reduce numărul populației planetei. Au fost, totuși, descoperite câteva mutații.

Adevărul despre apariția coronavirus

Medicul american Trevor Bedford susţine că mutaţiile sesizate la virusul din China reprezintă însă o evoluţie naturală. Mutațiile respective reprezintă evoluția naturală a virusului, care caută să se adapteze la noile medicamente create de omenire.

”Nu există nicio dovadă de inginerie genetică. Nu am găsit niciuna. Dovezi că virusul a suferit unele mutaţii există, dar sunt legate de o evoluţie naturală a virusurilor”, a declarat Bedford la o conferinţă medicală din Seattle, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

Până în prezent, peste 67. 000 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar peste 1.500 de oameni au murit. Chiar dacă autoritățile din China au anunțat o mică scădere al numărului de morți, realitatea i-a contrazis puternic. Dacă până în prezent numărul morților depășea 90 de victime pe zi, pentru o i sau două acesta a scăzut sub aceatpă cifră, iar autoritățile au crezut că virusul slăbește din intensitate. Situația s-a înrăutățit la câteva zile, când numărul morților a depășit într-o singură zi 250 de persoane!

Virusurile pot îmbolnavi oamenii, de obicei cu o boală respiratorie moderată, similară cu o răceală. Simptomele coronavirus includ tuse, durere în gât, posibile dureri de cap și febră, ce pot dura câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI