Adelina Pestrițu, șocant de slabă. Cum le-a dat peste nas celor care au criticat-o

de: Filon Stan
29 04. 2020

Adelina Pestrițu și-a șocat o parte din fani, după ce a publicat o fotografie pe rețelele de socializare. Fanii ei i-au atras atenția că a exagerat cu regimul alimentar. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă a fost chiar jignită la scenă deschisă, pe această temă.

Adelina Pestrițu, șocant de slabă

Adelina Pestrițu a decis să posteze o fotografie veselă, în care apare într-o frumoasă rochie roz, cu un decolteu generos, probabil pentru a-și schimba chiar și ei starea de spirit pricinuită de autoizolarea din fața crizei sanitare mondiale. Nici prin gând nu îi trecerea vedetei ce reacții vor avea fanii ei, care au văzut cât este de slabă.

Mai mult, vedeta a postat și un mesaj care anunța starea ei de spirit, înainte să posteze fotografia: ”viața în roz”. După valul de critici, vedeta probabil că nu a mai simțit că viața este chiar este roz, deși a lăsat în continuare mesajul.

Adelina Pestrițu, șocant de slabă

Adelina Pestrițu are 52 de kilograme

Adelina Pestrițu a primit mesaje precum: “Urâtă mai ești”, “Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”, “Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri?”, “Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi ?”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă ?”.

Frumoasa vedetă nu a stat cu mâna-n sân și chiar le-a răspuns unor cu aceeași monedă: “Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră debordați de frumusețe și salvați Planeta” sau ”Ma duc repede sa mananc 12 shaorme sa impac populatia”, ”nici nu mi bat capul. Ar fi culmea sa fim pe placul tuturor. Ma simt perfect asa si nu ma gandesc nici 200gr sa mai pun”, este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită. Mai mult de atât, vedeta a spus și exact ce greutate are, respectiv 52 de kilograme.