Adelina Pestrițu, la un pas să revină la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

Au trecut câțiva ani de când telespectatorii din România nu au mai remarcat-o pe Adelina Pestrițu, pe micul ecran. Bruneta a fost prezentă în fața camerelor de filmat, din diverse emisiuni TV, doar în calitate de invitată, iar mulți își doresc să o revadă și-n postura de prezentatoare. Acest lucru s-ar putea întâmpla cât se poate de curând, pentru că vedeta care a devenit și mămică de când a renunțat la televiziune, ar putea să marcheze o revenire în lumina reflectoarelor.

Adelina Pestrițu, la un pas să revină la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

Adelina Pestrițu, la un pas să revină la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu făcea parte din echipa Kanal D, și putea fi urmărită în emisiunea de seară Wowbiz, un proiect pe care vedeta la co-prezentat cu Mădălin Ionescu. Se pare că în prezent, aceeași televiziune o curtează pe Adelina Pestrițu, pentru o revenire în cadrul unui show. De asemenea, mai există o altă ofertă pe care aceasta ar fi primit-o de curând, fiind în negocieri cu șefii Antena 1. Ar fi vorba despre proiecte noi pe care bruneta ar avea ocazia să le prezinte, dacă va bate palma și va semna pentru viitoarele ediții de emisiuni.

Cel mai probabil aceasta va marca o revenire surprinzătoare în 2020, așa cum o așteaptă și fanii, care speră să o revadă cât mai curând. Aceasta a primit o ofertă să vină la emisiunea Mireasă, un show matrimonial și care va fi difuzat în curând pe Antena 1. Se pare că pentru emisiunea respectivă mai sunt propuse și alte vedete, precum Paula Chirilă sau Gabriela Cristea.

Mai mult, din partea celor de la Kanal D, Adelina Pestrițu a primit o propunere de a face parte din juriul Bravo, ai stil, în viitorul sezon, care va fi cu vedete, iar printre concurente cea care va marca o revenire pe micul ecran va fi Andreea Tonciu. Totuși, nu e pentru prima dată când Adelina primește o astfel de ofertă pentru acestă emisiune foarte populară. Se pare că partea financiară nu a fost însă una prea motivantă pentru vedetă, încât să accepte poziția de la masa juriului, potrivit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI