Adele, transformare șocantă. Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni

Adele, transformare șocantă. Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni
Adele, transformare șocantă. Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni

Fanii Adele au fost lăsați uimiți sâmbătă seară, când vedeta a împărtășit o imagine cu aspectul ei remarcabil de diferit. La câteva luni de la șocul produs de vedetă, destul de mare, pe internet, cu o fotografie cu aspectul ei zvelt  în timp ce își sărbătorește ziua de naștere, cântăreața a făcut-o din nou, cu o simplă apariție a ei de necunoscut.

Adele și-a uluit fanii cu noua imagine

Împărtășind o imagine cu prietena ei Beyonce în acțiune pe ecran, Adele a scris: „Mulțumim Reginei pentru că ne-a făcut pe toți să ne simțim atât de iubiți prin arta ei”. Și la fel ca imaginea de ziua ei din mai, care până în prezent a avut aproape 12 milioane de like-uri pe Instagram, noua fotografie cu fața nemachiată a atras rapid o multitudine de comentarii. Un fan a comentat: „arată uimitor, dar a trebuit să mă apropii de un milion de ori pentru a verifica că este ea”, iar un alt a reacționat: „nu am recunoscut-o deloc”. Colegii celebrității Adelei au reușit să aducă rapid elogii cântăreței câștigătoare a premiului Brit și Grammy, cu DJ Nick Grimshaw scriind: „TWO QUEENS STAND BEFORE ME”, iar în doar o oră fotografia a avut aproape 2 milioane de like-uri.

Adele, transformare șocantă. Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni
Adele, transformare șocantă. Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni (FOTO: Instagram)

Imaginea în care nu a mai recunoscut-o nimeni

Cântăreața britanică a împărtășit o instantanee pe Instagram și a uimit fanii cu cea mai recentă fotografie a ei pe Instagram. Cântăreața s-a întors pe rețeaua de socializare săptămâna aceasta pentru a mulțumi publicului pentru mesajele de ziua ei, dar aspectul ei a fost cel care a provocat cu adevărat o agitație. Tânăra de 32 de ani arată complet de nerecunoscut în fotografie după ce a pierdut din greutate în ultimul an. Imaginea arată că Adele stătea în afara casei sale din LA, purtând o rochie neagră, cu mâneci puffball și tocuri negre. Părul i-a fost îndreptat și căzut sub umeri și zâmbește cuiva. Ea a scris:

„Mulțumesc pentru dragostea de ziua de naștere. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătos în această perioadă nebună. Aș dori să le mulțumesc tuturor primilor noștri respondenți și lucrătorilor esențiali care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri. 2020 bine, adio, mulțumesc x.”, spunea pe Instagram vedeta.

S-a estimat de către experți că Adele, deja mămică, a pierdut în jur de șapte pietre în total. Fostul ei antrenor personal a dezvăluit anterior secretul din cauza transformării sale incredibile în timpul unei apariții televizate.

„Se descurcă, dar cred că 90% din aceasta este dieta. Este o dietă bună pentru a pierde greutatea. În prima săptămână sunt sucuri intense, verzi și doar 1.000 de calorii. Nu pare prea subțire – arată uimitor.”, a confirmat Camila Goodis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI