Actrița faimoasă din România care s-a căsătorit civil pe o barcă! Când va avea loc cununia religioasă: “A fost neprevăzut” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
16 12. 2023

Este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la noi din țară și și-a găsit jumătatea prin intermediul unei aplicații de dating! Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au cunoscut în 2022, iar de atunci sunt de nedespărțit. Iubirea intensă i-a condus pe cei doi, spre o barcă în Grecia, acolo unde au făcut cununia civilă, iar acum trăiesc o poveste de dragoste ca în filme.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au cununat pe o barcă în Grecia!

De menționat este faptul că, frumoasa actriță din serialul Vlad, a divorțat în 2019 de tatăl fiului ei, fiind o perioadă devastatoare pentru ea, Victoria a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog pentru a găsi puterea de a trece mai departe.

Victoria Răileanu a fost cerută în căsătorie de Adrian într-o vacanță în Paris. Nu a mai durat mult până când, ea și partenerul său nu au mai avut deloc răbdare, iar într-o altă vacanță, în Grecia, s-au hotărât că vor să se căsătorească.

Zis și făcut! Pe data de 30 iulie, cei doi s-au căsătorit civil pe o barcă, iar anul viitor, în 2024, au de gând să facă cununia religioasă:

“Este o poveste foarte frumoasă, o relație foarte frumoasă. În momentul în care devii soție, din punctul meu de vedere, nu se schimbă nimic.

Noi ne-am făcut doar actele, nu ne-am căsătorit încă la biserică. Atât timp cât relația este frumoasă, nu văd de ce s-ar schimba după. Ne dorim să ne căsătorim religios în vara anului 2024.

Nunta noastră din Grecia a fost neplinificată. Nu am planificat asta cu mult timp înainte. A fost o dambla pe care am vrut să ne-o facem și nici când am ajuns în Grecia nu știam că o vom face sigur.

Cu o lună înainte am zis: Cum ar fi să ne căsătorim în Grecia? Am făcut asta pe barcă. Este o chestie legală. Dacă barca are pavilion românesc, se consideră că ești pe teren românesc. Apoi, trebuie să te căsătorească un căpitan roman.

Dacă vrei la primărie direct, îți trebuie mult mai multe acte și este mai complicat. Pe barcă este ceva unic, frumos și mai simplu!”, ne-a declarat Victoria Răileanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum vor petrece primul Crăciun împreună în calitate de soț și soție?

Este primul Crăciun împreună pe care îl vor petrece în calitate de soț și soție, iar Victoria ne-a spus, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce planuri au:

Citește și: Laila Abdel Hafiz dă cărțile pe față despre Vocea României! Fosta concurentă nu s-ar mai înscrie în competiție: “Nu vreau să mă mai expun la asta!” EXCLUSIV – Playtech Știri

“De Crăciun stăm acasă, ca o familie. O să vină niște prieteni la noi, iar de Reveluin mergem la Timișoara.”, ne-a zis actrița.

Citește și: Când va îmbrăca Lidia Buble rochia de mireasă? Artista ne-a dezvăluit detalii neștiute din viața personală: “Dacă insistă” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri