Vedete infectate cu coronavirus. Tom Hanks, Rita Wilson, Daniele Rugani de la Juventus, primele cazuri confirmate

Vedete infectate cu coronavirus. Tom Hanks, Rita Wilson, Daniele Rugani de la Juventus, primele cazuri confirmate

Tom Hanks și soția sa Rita Wilson sunt primele celebrități care au dezvăluit că au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Ambii se aflau în Australia, unde Tom Hanks filmează pentru un film despre viața lui Elvis Presley, în regia lui Baz Luhrmann, în care actorul îl interpretează pe colonelul Tom Parker. Soții Hanks, amândoi în vârstă de 63 de ani, s-au prezentat la medic după ce au prezentat stări de răceală.

Mesajele transmise pe rețelele de socializare de către Tom Hanks

Cei doi se află acum în izolare, iar actorul a oferit câteva informații vizavi de cum a evoluat starea celor doi: „Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

Într-o altă postare, actorul și-a asigurat fanii că va face publică starea lor de sănătate, în momentul în care vor mai apărea schimbări: „Bună ziua, oameni buni. Ce trebuie să facem în continuare? Medicii au protocoale care trebuie respectate. Noi Hanks vom fi testați, observați și izolați atâta timp cât este necesar pentru sănătatea și siguranța publică. Vom ține lumea la curent. Aveți grijă de voi! ”, a declarat vedeta de la Hollywood.

Potrivit presei locale, producția filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendată temporar, urmând a fi respectate toate protocoloale de siguranță, astfel Warner Bros a transmis: „Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume”. Momentan nu au fost depistate alte cazuri de coronavirus pe platoul de filmare, însă toți actorii prezenți acolo vor fi monitorizați.

În prezent, în Australia au fost înregistrare peste 130 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar numărul acestora sunt în creștere, numai ieri anunțând 10 cazuri noi.

Noul coronavirus lovește și alte vedete internaționale! Daniele Rugani, de la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv

 Daniele Rugani (25 de ani), fotbalist la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid 19, informația fiindtransmisă printr-un comunicat oficial. Echipa a anunțat de asemenea că se vor lua toate măsurile de precauție, iar persoanele care au intrat în contact cu el, atât familia, cât și colegii, vor fi testate.

La scurt timp după comunicat, în presă a apărut și mesajul lui Rugani: „Am coronavirus, dar sunt bine”. În prezent acesta se va afla în carantină, până când starea sa de sănătate va fi în afara oricărui pericol. Rugani are 94 de meciuri și 7 goluri pentru Juventus Torino și o cotă de piață de 15 milioane de euro și 7 selecții în naționala Italiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI