15 mai 2024 | 14:25

Accidente vestimentare de neînchipuit pe covorul roșu de la Cannes. Vedetele care au arătat prea multe fără să vrea. Foto

Monden
Accidente vestimentare de neînchipuit pe covorul roșu de la Cannes. Vedetele care au arătat prea multe fără să vrea. Foto
Accidente vestimentare de neînchipuit pe covorul roșu de la Cannes. Vedetele care au arătat prea multe fără să vrea. Foto

Surprize de proporții la Festivalul de Film de la Cannes. Anul acesta a venit și el cu o mulțime de apariții impresionante, evenimentul fiind renumit deja pentru acestea. Și în anii trecuți, gafele au fost la ordinea zilei și i-au amuzant pe toți cei prezenți.

Gafe de la marele festival Cannes

Cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile pe 14 mai, inaugurând o săptămână de premiere spectaculoase. Nici măcar ploaia puternică nu au putut stinge entuziasmul celor prezenți, care s-au distrat pe cinste la un asemenea eveniment.

Printre numele sonore ce au fost așteptate cu sufletul la gură se numără Francis Ford Coppola, Paul Schrader, Yorgos Lanthimos, Andrea Arnold, Paolo Sorrentino, Sean Baker, Michel Hazanavicius și David Cronenberg, alături de actorul și regizorul român Emanuel Pârvu, ce intră în competiție cu filmul său „Trei kilometri până la capătul lumii”.

De asemenea, românul Mihai Mălaimare Jr. își face simțită prezența și el în calitate de director de imagine al filmului „Megalopolis” al lui Coppola, fiind așteptat cu interes pe Croazetă.

Juriul, format dintr-o selecție de personalități marcante ale lumii cinematografice, precum Omar Sy, Eva Green, Lily Gladstone, Nadine Labaki, Juan Antonio Bayona, Ebru Ceylan, Perfrancesco Favino și Kore-eda Hirokazu, își va asuma sarcina dificilă de a alege între cele 22 de filme din competiție, dintre care 18 sunt regizate de bărbați și 4 de femei.

Președinta juriului, Greta Gerwig, împreună cu colegii săi, vor trebui să decidă cine va fi laureatul cu Palme d’Or, cea mai prestigioasă distincție a festivalului.

Și anul acesta, divele noastre au defilat cu cele mai controversate ținute, exact ca la edițiile anterioare. În anii precedenți, unele dintre ele s-au chinuit atât de mult să strălucească, încât au ajuns să gafeze și să atragă toată atenția asupra lor.

În 2015, regizoarea Sophie Marceau a optat pentru o rochie lungă, albă, care nu a lăsat la vedere prea multă piele. Cu toate acestea, vremea a fost nefavorabilă atunci și vântul a scos la iveală lenjeria intimă a vedetei, punând-o într-o ipostază deloc fericită.

Nici actrița britanică, Helen Mirren, nu a fost mai norocoasă. În ediția din 2018 a festivalului, celebritatea s-a împiedicat și a căzut în fața tuturor. Chiar după terminarea unui interviu, s-a ales cu o lovitură de toată frumusețea, în urma căreia și-a pierdut și un pantof.

Cântăreața australiană, Kylie Minogue, a fost și ea ghinionista festivalului în anii precedenți. În timp ce susținea un spectacol, în fața tuturor celor ce luau parte la acest eveniment fastuos, rochia ridicată de vânt a scos la iveală lenjeria intimă de culoare roșie.

Alte situații au fost mult mai jenante de atât. Unele dive au optat, din proprie inițiativă, pentru ținute transparente, la care nu s-au gândit să pună și un sutien sau o lenjerie intimă, în timp ce altele au rămas la propriu fără haine din neatenție.

Cele mai elegante dive de la Cannes

Odată cu deschiderea mult așteptatului Festival de Film de la Cannes pe data de 14 mai, vedetele lumii cinematografice au strălucit pe covorul roșu în ținute elegante, pregătite cu mare atenție pentru acest eveniment de amploare.

Meryl Streep, una dintre cele mai renumite actrițe ale Hollywood-ului, a fost prezentă la proiecția filmului „Le Deuxième Acte” și a atras toate privirile într-o rochie bej, simplă și rafinată. Cu o eleganță ireproșabilă și o atitudine pe măsură, Streep a fost o prezență spectaculoasă în prima zi a festivalului.

Jane Fonda, la 74 de ani, a demonstrat încă o dată că eleganța nu are vârstă. Îmbrăcată într-o salopetă neagră și o haină cu imprimeu animal print, Fonda a emanat stil și rafinament, fiind un exemplu pentru multe femei.

Modelul Helena Christensen a pășit pe covorul roșu ca o adevărată zeiță, într-o rochie albă, fluidă, care părea desprinsă din basme. Accesoriile prețioase au completat perfect ținuta ei, aducând un plus de strălucire și eleganță.

Heidi Klum, cunoscută pentru aparițiile sale senzaționale, a surprins cu o alegere neașteptată într-o rochie bordeaux, care i-a subliniat perfect silueta și frumusețea. Cu un zâmbet fermecător, Klum a demonstrat încă o dată de ce este considerată o prezență iconică în lumea modei și a showbiz-ului.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Produs periculos într-un hipermarket. A fost retras de urgență
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit marele actor al României. A părăsit scena. Drum lin, maestre!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro