Accident tragic! Trenul a intrat într-o mașină. Imagini cu puternic impact emoțional

Accident tragic! Trenul a intrat într-o mașină. Imagini cu puternic impact emoțional
Accident tragic! Trenul a intrat într-o mașină. Imagini cu un puternic impact emoțional

Trei persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite, astăzi, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de trenul București Nord – Suceava, în comuna Itești, județul Bacău. Mai multe detalii, în continuare.

Accident tragic! Trei morți și doi răniți

Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în urma impactului dintre autoturismul în care se aflau și un tren în satul Dumbrava, comuna Iteşti, potrivit ISU Bacău.

„Garnitura de tren implicată este Inter Regio 1751, ce circula pe relaţia Bucureşti Nord – Suceava. Nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau al personalului. Trenul nu a deraiat“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

De menționat că nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau a personalului.

Mașina în care se aflau a fost lovită de un tren

Garnitura de tren implicată este Intercity 1751, și circula pe relația București Nord – Suceava. Medicii ajunși la fața locului au constatat că nu se mai poate face nimic în dreptul a trei pasageri, timp în care cei doi răniți au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt, trenul nu a deraiat, însă circulația feroviară este blocată. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI