Accident tragic. Doi oameni au murit după ce mașina s-a răsturnat

de: Dumitrache Diana
04 09. 2020

Accident tragic în Satu Mare! Doi oameni au murit după ce maşina s-a răsturnat pe câmp. Ce spun poliţiştii despre ce au găsit la faţa locului?!

Doi oameni au murit în urma unui accident tragic

Tragedie pe Drumul Naţional 1F, între localităţile Căuaș și Ghenci, judeţul Satu Mare. Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa după ce maşina acestora a fost implicată într-un grav accident. Conform poliţiştilor ajunşi la faţa locului, impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul în care se aflau cele două victime (44, respectiv 40 de ani) s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Victimele erau de origine din Oradea, iar la volanul maşinii se afla bărbatul. Se pare că acesta a pierdut controlul, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori, scriu cei de la Presasm.ro.

“Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Oradea, a condus un autoturism marca Audi, iar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe suprafața carosabilă și s-a răsturnat pe câmp. În urma evenimentului a rezultat atât decesul conducătorului auto cât și a pasagerei, o femeie de 41 ani. Se pare că cei doi ar fi soț și soție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Accident tragic. Doi oameni au murit după ce mașina s-a răsturnat

Medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane

La faţa locului, s-au deplasat echipaje medicale şi de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic. Cele două persoane au murit la impact, din cauza leziunilor grave suferite.