Accident teribil la Bacău. Trei persoane au murit, iar două se află în stare gravă după ciocnirea violentă între două autoturisme

Accident teribil la Bacău. Trei persoane au murit, iar două se află în stare gravă după ciocnirea violentă între două autoturisme
Accident cu trei morți în Filipești

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază în Filipești, județul Bacău, acolo unde două mașini s-au izbit violent, în urma impactului devastator pierzându-și viața trei persoane, iar alte două fiind în stare gravă.

Cine sunt cele trei persoane decedate

Tragedie imensă în satul Filipești, acolo unde trei persoane, dintre care doi tineri de 18 ani, respectiv 19 ani și-au pierdut viața într-un accident de mașină. A treia persoană decedată este un bărbat de 56 de ani, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în tragedie. În cea de-a doua mașină se aflau patru tineri, în momentul accidentului doi fiind morți și doi încarcerați.

„Erau patru persoane într-un autoturism, dintre care două decedate şi două încarcerate, şi într-un alt autoturism o persoană încarcerată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

După zeci de minute de resuscitare, a fost declarat și cel de-al treilea deces, medicii nemaivând cum să salveze cea de-a treia persoană încarcerată. La faţa locului au intervenit de urgență patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău, două ambulanţe SMURD de la Bacău şi Neamţ şi două echipaje de descarcerare din cadrul ISU Bacău şi Neamţ.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă pentru a descoperi cine se face vinovat de producerea accidentului Din păcate, ambii șoferi au decedat, astfel că o posibilă pedeapsă este imposibilă.

Carambol cu patru mașini pe A1 în această dimineață

Un accident de mare impact a avut loc în această dimineață pe A1, fiind implicate patru autoturisme. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația rutieră a fost afectată, astfel că de la Km 15, pe sensul Pitești-București traficul se desfășoară dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență.

În urma impactului, două persoane au fost rănite superficial, fiind transportate la spital.

”Patru autoturisme au fost implicate într-o coliziune, la kilometrul 15 pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Pitești către Capitală. Două persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital”, a transmis centrul Infotrafic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI