30 iun. 2021 | 11:47

Accident teribil între două microbuze și un autoturism. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

News
Accident teribil între două microbuze și un autoturism. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Accident grav cu 15 persoane în Gura Humorului Sursă foto: svnews.ro

Un accident îngrozitor se putea finaliza tragic, după ce, astăzi, două microbuze destinate transportului de persoane au intrat în coliziune u un alt autoturism, rezultând 15 persoane implicate. Impactul devastator a avut loc în județul Suceava, la trecere cu calea ferată.

În ce stare se află victimele

În cursul dimineții de astăzi, 15 persoane care se deplasau în Suceava au trăit momente de coșmar, după ce microbuzele în care se aflau, cel mai probabil pentru a merge la serviciu, au suferit avarii puternice la nivel cu calea ferată din Gura Humorului.

Imediat a fost activat Planul Roșu de Intervenție, fiind vorba de un număr mare de persoane implicate. În urma intervenției cadrelor medicale, s-a descoperit că un număr de sapte persoane a avut nevoie de ajutor specializat. Din fericire, toate persoanele au fost conștiente și cooperante.

”Vorbim despre un accident în care au fost implicate două microbuze de transport persoane și un autoturism. În total sunt 15 persoane, două se aflau în autoturism și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că a fost atins ușor, însă, în microbuze, se aflau 13 persoane.

Dintre acestea, șapte au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. În momentul de față acestea sunt conștiente și cooperante.

Colegii de la Poliție sunt la fața locului, în momentul de față efectuează măsurători și probabil că vom avea un răspuns de la ei cu privire la circumstanțele în care s-a întâmplat accidentul.

Traficul este blocat, deoarece, având în vedere numărul persoanelor implicate, s-a declanșat planul roșu de intervenție, astfel încât, la fața locului, am trimis pe lângă autospecialele de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și ambulanța SMURD de la Gura Humorului, am mai trimis trei ambulanțe SMURD și două echipaje de la serviciul de Ambulanță Județean, inclusiv autospeciala de transport personal și victime multiple”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava, potrivit Antena3.

Accident grav cu doi morți, printre care un copil

Un accident îngrozitor a avut loc în urmă cu două zile în Giurgiu, acolo unde un bărbar de 40 de ani și un băiețel de patru ani și-au pierdut viața după ce un TIR s-a ciocnit cu autoturismul în care cei doi se aflau.

Alte două femei care se aflau în autoturism au fost rănite grav, astfel că una dintre ele a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din București, în timp ce a doua femeie a fost transportată cu Ambulanța pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul TIR-ului, un șofer de 51 de ani, de origine bulgară, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Polițiștii au demarat cercetările pentru a descoperi cauzele exacte ale tragediei.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro