Accident teribil în Sălaj. Patru morți și patru răniți din cauza unei greșeli banale. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident teribil în Sălaj. Patru morți și patru răniți din cauza unei greșeli banale. A fost activat Planul Roșu de Intervenție Sursă foto: ziaruldesalaj.ro

Momente de coșmar pentru opt persoane, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal. Un accident îngrozitor a oripilat județul Sălaj, noaptea trecută.

Cine este vinovat de producerea tragediei

Accidentul s-a produs pe Drumul Național DN 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, atunci când unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire ilegală pe linie continuă. Din păcate, impactul violent s-a soldat cu moartea celor doi șoferi și a două persoane din autoturismul care a inițiat depășirea. Alte patru persoane, două din fiecare autoturism, au suferit răni grave, iar starea lor nu este stabile.

Sursă foto: bihon.ro

Pompierii au activat Planul Roșu de Intervenție și au reușit să salveze cele patru persoane, transportându-le de urgență la spitalul din Zalău. La fața locului au intervenit imediat 11 ambulanțe, dintre care şase de la SMURD și cinci ale Servicilui de Ambulanţă Sălaj și mai multe echipaje de poliție.

Miercuri noaptea spre joi, Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină la un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe DN 19 B, între localitățile Zauan și Ip. În urmă evenimentului opt persoane au rămas încarcerate și a fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție care a mobilizat următoarele forțe: trei autospeciale (descarcerare și stingere, și unsprezece ambulanțe (șase echipaje SMURD și cinci echipaje SAJ)”, a transmis ISU Sălaj, potrivit graiulsalajului.ro.

Cine sunt victimele

Potrivit libertatea.ro, bărbatul de 44 de ani care circula regulamentar se întorcea în jurul orei 2:30 dimineața de la mare, împreună cu soția și o verișoară. Se pare că acestuia i-a ieșit în față o mașină cu volan pe dreapta, condusă de un șofer tânăr care s-a angajat într-o depășire riscantă și ilegală.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sălaj, Maria Cristea, a confirmat ulterior moartea celor patru persoane.
În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea. Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare mașină”, a transmis aceasta.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI