Accident teribil în județul Alba. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat cu autoturismul într-o clădire

Accident teribil în județul Alba. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat cu autoturismul într-o clădire

Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil, petrecut sâmbătă seara, pe DJ 107H, pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, după ce a s-a izbit puternic de o clădire. Imaginile producerii accidentului au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul s-a produs în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 18:45, iar camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul autoturismului, care circula cu viteză destul de mare, a tras puternic de volan, încercând să evite o mașină care ieșea de pe o străduță secundară, intrând din plin în zidul unei case, aflată în intersecție.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a sosit la fața locului pentru identificarea și soluționarea unui accident rutier produs pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, după ce un autoturism ar fi ieşit în afara părții carosabile. Ajunși la fața locului, medicii au făcut toate eforturile posibile pentru a salva șoferul, dar acest lucru a fost imposibil. Se pare că bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Imagini video cu impact emoțional puternic

Purtătorul de cuvânt IPJ Alba a transmis datele de identificare ale accidentului. Momentan se fac cercetări pentru a descoperi care sunt factorii care au dus exact la producerea accidentului.

Sâmbătă, în jurul orei 18.50, polițiștii din Alba Iulia și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier grav produs pe raza localității Bucerdea Vinoasă. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Vinoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107H, pe raza localității, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate”.