Accident teribil cu șase victime în Mureș. Ce manevră a făcut un șofer român, recent întors din Spania

Accident teribil cu șase victime în Mureș. Ce manevră a făcut un șofer român, recent întors din Spania
Accident cu șase victime în Deda

Un accident teribil a fost la un pas să se transforme într-un adevărat măcel, după ce un șofer neatent a creat un impact violent din care au reieșit șase victime. Evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Deda, Mureș, fiind provocat de un bărbat care venea din Spania și se îndrepta spre Piatra Neamț.

Cum a avut loc impactul

Neatenția la volan ucide în fiecare zi zeci de oameni, astfel că o nouă tragedie a fost la un pas să se finalizeze cu moartea mai multor persoane, după ce un șofer care venea din Spania a depășit o coloană de mașini, fără a se asigura dacă manevra este făcută în siguranță. Din păcate, acesta nu a văzut că din capătul coloanei, o șoferiță a virat la stânga pentru a intra într-o curte, motiv pentru care, în scurt timp, impactul dintre cele două autoturisme a fost inevitabil.

Imediat după accident, martorii au solicitat ajutoare, mai multe echipaje medicale prezentându-se astfel la fața locului. Din păcate, șoferul vinovat a fost încarcerat, salvarea lui fiind una foarte grea. Acesta a fost transportta cu elicopterul SMURD la cel mai apropiat spital. Alături de el au fost transportate alte trei femei care se aflau cu acesta în mașină, având traumatisme grave la cap și coloană.
Alte două femei, aflate în cel de-al doilea autoturism, au avut și ele nevoie de intervenția medicilor și transportul la spital. În zonă, traficul a fost blocat preț de zeci de minute.

„Băieţii de aici, care au fost la noi, i-a scos prin spate, au deschis portbagajul, a avut noroc. Apoi, frate-meu a spart parbrizul de-a ieşit pe acolo. Dar pe bărbat nu l-a putut scoate că era mai grav, au tăiat pompierii”, e explicat o femeie, martoră la bubuitura auzită în timpul accidentului.

Accident cu doi morți pe DN11

Un băiat de 19 ani și o femeie de 53 de ani și-au pierdut viața duminică într-un accident produs în județul Bacău. De vină ar fi șoferul autoturismului care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-o râpă. Acesta împreună cu un pasager de 42 de ani au scăpat cu viață, dar cu răni grave, în timp ce restul pasagerilor și-au piedut viața.

Autortitățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cum a avut loc tragedia. Momentan, pe numele șoferului se va deschide dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI