Accident șocant în Ilieni. O tânără a fost strivită de un TIR și șoferul a văzut ultimele ei clipe de viață

Accident șocant în Ilieni. O tânără a fost strivită de un TIR și șoferul a văzut ultimele ei clipe de viață
O tânără a fost strivită de un TIR și șoferul a văzut ultimele ei clipe de viață

Pompierii militari din Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș au intervenit, în cursul zilei de ieri, la un accident rutier care a avut loc între localitățile Crăciunești și Ilieni. Un autoturism a intrat frontal într-un camion. În urma impactului, o persoană a decedat.

Accident rutier grav soldat cu moartea unei persoane

O tânără, de doar 21 de ani, și-a pierdut viața în urma impactului dintre autocamion și mașina. Gravul accident a avut loc luni după – amiază, între localitățile Ilieni și Crăciunești, din Târgu Mureș. Tânăra șoferiță a rămas încarcerată, iar pompierii s-au chinuit zeci de minute să-i scoată trupul dintre fiare.

Din nefericire, aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viața. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers mai multe minute. Conducătorul autocamionului, un bărbat de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, o tânără, de 21 de ani, din Hodoșa, a decedat.

Conducătorul autocamionului, un bărbat, de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului”, a informat IPJ Mureş.

Șoferul TIR-ului a văzut ce făcea tânăra înainte de impact

Șoferul TIR-ului implicat în teribilul accident a observat ce făcea tânăra înainte de impact, în ultimele ei secunde din viață. Aceasta a intrat în TIR cu peste 100 km/h. Impactul a fost atât de puternic încât din autoturism nu a mai rămas decât o parte din scaunele din spate și portbagajul.

Șoferul TIR-ului a observat-o pe șoferiță că se uita undeva în jos și nu a ridicat privirea în sus spre el. Când a observat că tânăra a depășit axul drumului, acesta a frânat, însă s-a izbit frontal în TIR.

„Este o domnişoară cu semne de începător. Privea undeva în jos şi nu a ridicat privirea spre mine, iar eu din poziţia în care eram în TIR, de deasupra, nu i-am văzut faţa.

În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez ca să îi dau timp să se redreseze, iar surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat frontal în mine.

Nu am văzut ce avea în mână, m-a surprins faptul că nu a ridicat privirea să se uite spre camion”, a declarat Gheorghe Bugnariu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI