29 sept. 2021 | 13:42

Accident rutier grav în Satu Mare, soldat cu 4 victime, dintre care una a rămas încarcerată

News
Accident rutier grav în Satu Mare, soldat cu 4 victime, dintre care una a rămas încarcerată
Accident rutier grav în Satu Mare, soldat cu 4 victime, dintre care una a rămas încarcerată

În cursul zilei de miercuri, un grav accident rutier a avut loc în localitatea Mărtinești, județul Satu Mare. În urma acestuia, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două mașini s-au izbit frontal.

Accident grav în Satu Mare

La fața locului au ajuns de urgență pompierii cu o autospecială de descarcerare, deoarece una dintre victime a rămas încarcerată. De asemenea, a fost prezentă o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

,,Accident rutier în localitatea Mărtinești, intervine o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Satu Mare.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre acestea au reușit să iasă singure din autoturisme, însă un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a rămas încarcerat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Accident rutier cu patru victime la Vaslui

Accidentul a avut loc din cauza unui șofer, în vârstă de 20 de ani. Acesta s-a angajat neregulamentar în depășire unui autoturism care încerca să intre pe un drum lăturalnic, moment în care s-a produs impactul.

Una dintre mașini s-a răsturnat, iar a doua mașină a rămas suspendată în șanț. Martorii i-au scos pe răniți din mașini până la sosirea salvatorilor. Aceștia au fost tratați la fața locului, apoi au fost transportați la spitalul din Vaslui. Starea lor este stabilă.

Accidentul a avut loc pe raza comunei Solești. De asemenea, ambii șoferi au fost testați au aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

„În data de 28 septembrie a.c., ora 12:00, am fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în care sunt implicate două autoturisme, pe drumul național DN 24, din localitatea Solești, județul Vaslui.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un autoturism înmatriculat în județul Brăila, condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului a rezultatul rănirea șoferilor, dar și a pasagerilor din dreapta față, din ambele autoturisme, respectiv o femeie în vârstă de 21 de ani, pasageră în autoturismul înmatriculat în județul Brăila și un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, pasager în autoturismul înmatriculat în județul Vaslui.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro