Accident rutier grav în Botoșani. Patru tineri, răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Accident rutier grav în Botoșani. Patru tineri, răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

În cursul zilei de miercuri, patru tineri au fost grav răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

Tineri răniți într-un accident rutier

Accidentul a avut loc în municipiul Botoșani, pe strada Bucovina, potrivit sursei citate. Tinerii implicați au vârste cuprinse între 22 și 28 de ani. Trei dintre aceștia au fost transportați la spital, iar unul dintre ei a refuzat ajutorul medicilor.

„Trei dintre tineri au fost transportaţi de echipajele SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă la spital. Al patrulea a refuzat ajutorul medicilor. Spre acest caz au fost direcţionate patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga – spate, a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă”, a precizat Dorina Lupu.

Cei trei tineri care au fost transportați la spital sunt stabili și erau conștienți în momentul în care au ajuns echipajele medicale la locul accidentului, însă au suferit traumatisme.

Accident rutier cu victime, printre care și un copil

Un grav accident rutier a avut loc în Timiș, acolo unde trei persoane au suferit răni grave, printre care și o fată de 15 ani. Acesta a avut loc în localitatea Comloșu Mare din județul Timiș. În una dintre mașinile implicate se afla un bărbat, în vârstă de 62 de ani, o femeie de 41 de ani și o minoră de 15 ani. Șoferul a vrut să intre pe un drum județean, însă nu s-a asigurat corespunzător și s-a izbit violent de un taxi, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani.

În urma impactului violent, șoferul de taxi a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat de urgență 8 subofițeri și o autospecială A3003 cu un echipaj SMURD tip B. Mai mult de atât, a fost necesară suplimentarea forțelor cu ATPVM din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și un echipaj de 2 subofițeri, dar și un elicopter SMURD.

La spital au fost transportați de urgență șoferul de taxi, minora și femeia de 41 de ani. Starea lor este critică. De asemenea, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului vinovat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI