Accident mortal pe șosea! Un biciclist a fost spulberat de o mașină

Accident mortal pe șosea! Un biciclist a fost spulberat de o mașină

Accident deosebit de grav în Gherla, după ce un biciclist care circula cu bicicleta pe șosea s-a dezechilibrat. Potrivit autorităților, accidentul s-a produs marți seara în jurul orei 19:00, pe șoseaua de centură spre Bunești, atunci când un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani călătorea cu bicicleta pe șosea atunci când s-a dezechilibrat (nu se cunosc motivele) și a căzut pe partea carosabilă, pe sensul de mers Cluj-Dej.

Din nefericire, bărbatul căzut a pământ a fost acroșat mortal de un autoturism, traumele suferite în urma impactului fiind incompatibile cu viața. Conform ISU Cluj, o autospecială pentru intervenție rapidă a ajuns imediat la fața locului, însă medicii nu au mai avut posibilitatea de a începe manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost că acesta nu consumase alcool, el povestind cum șoferul din fața sa a ocolit ceva, dar în momentul următor, s-a produs tragedia. Autoritățile avertizează toți oamenii care se deplasează cu bicicleta pe drumurile periculoase sfătuindu-i să evite acest lucru, dar și șoferii sunt avertizați să fie mai atenți pe șosele.

Știre în curs de actualizare