Accident mortal pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Un tânăr motociclist a fost spulberat de șoferul unui autoturism

Nenorocirile se țin lant în sectorul 6 al Capitalei, după ce în cursul dimineții de joi, un tânăr de 26 de ani a murit în urma unui accident rutier. Băiatul se afla pe motocicleta sa, atunci când a fost lovit din plin de un șofer al unei companii de ride-sharing.

Cum s-a produs accidentul

Tragicul accident a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Iuliu Maniu cu Valea Lungă, în jurul orei 1:10. Martorii tragediei au alertat medicii prin apel la 112, la fața locului deplasându-se mai multe ambulanțe. Potrivit primelor informații, se pare că șoferul companiei de ride-sharing a acroșat motociclistul care se deplasa dinspre Valea Lungă spre Iuliu Maniu.

Cei prezenți au explicat cum s-a produs accidentul, menționând că șoferul autoturismului nu a respectat indicatoarele, mergând înainte, în loc să facă dreapta. În momentul accidentului, șoferul avea și clienți pe bancheta din spate, respectivii fiind și ei răniți în urma impactului, potrivit observatornews.ro.

Au rezultat alte două victime care se aflau pasagere în autovehiculul implicat în accident. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale„, a declarat Claudiu Costea, de la Brigada Rutieră. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul ieșind negativ.

Medicii au intervenit imediat pentru resuscitarea tânărului de 26 de ani, încercând timp de o oră să salveze viața acestuia. Din păcate, deși au depus toate eforturile omenești, cadrele medicale au declarat decesul. La fața locului au fost efectuate cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. În timpul cercetărilor, imedoat după accident, traficul către strada Lujerului a fost restricționat.

Nenorocirea a avut loc la o săptămână după ce un pieton a fost ucis la intersecția dintre Bulevardul Iuliu Maniu și strada Apusului, după ce un autoturism a omorât un pieton, în timp ce traversa strada. În urma accidentului, alte două persoane au fost rănite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI