Accident mortal în Timiș. Șoferița a făcut o greșeală pe care multe persoane o fac la volan

Accident mortal în Timiș. Șoferița a făcut o greșeală pe care multe persoane o fac la volan
Accident mortal în Timiș. Șoferița a făcut o greșeală pe care multe persoane o fac la volan

Accident deosebit de grav la Timiș, acolo unde o tânără și-a pierdut viața într-un moment de neatenție. Tragedia a avut loc pe drumul care leaga Jimbolia de Grabat în cursul ziei de luni.

Greșeala pe care o facem mulți dintre noi

Un moment de neatenție i-a costat viața unei femei în vârstă de 28 de ani. Tânăra conducea un autoturism pe DJ 594 dinspre Jimbolia spre Grabat, atunci când și-a luat ochii de la drum pentru câteva secunde pentru a se uita în telefon. Din păcate, aceste câteva secunde de neatenție i-au fost fatale, ea pierzând controlul mașinii și intrând în coliziune cu un copac.

La fața locului au fost chemate mai multe echipaje de poliție, Salvare și pompieri, însă nimeni nu a mai putut să mai facă ceva pentru a o salva.

Alexandra Petrovici, purtător de cuvând al IPJ Timiș, a oferit primele informații legate de producerea accidentului:

O femeie în vârstă de 28 de ani a condus un autoturism pe DJ 594 dinspre Jimbolia spre Grabat, iar la un moment dat din cauza altor preocupări în timpul mersului a pierdut controlul auto, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat aceasta pentru opiniatimisoarei.ro.

Accident sau tentativă de sinucidere? O femeie a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia

Județul Timiș pare să fie urmărit de tragedii. O altă femeie a fost la un pas de moarte în cursul dimineții de ieri după ce a căzut de la etajul 4.

Incidentul a avut loc luni dimineață într-un imobil de pe strada Horia din Petroșani. O femeie în vârstă de 40 de ani a căzut de la etajul al patrulea , fiind găsită de vecini pe plafonul blocului în care locuia.

Martorii au sunat imediat la 112, la fața locului sosind rapid echipele de prim-ajutor. Femeia prezenta mai multe traumatisme, iar în momentul în care a fost preluată de medici, starea acesteia era inconștientă.

În prezent, polițiștii încearcă să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul. Deocamdata nu se stie dacă este vorba de un accident sau de o tentativa de sinucidere.